Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert The 1975 la Summer Well 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Stéphane Lambiel se alătură distribuției Kings On Ice

Stéphane Lambiel, unul dintre cei mai valoroși și îndrăgiți patinatori la nivel internațional, se alătură distribuției Kings On Ice Olympic Gala din București cu o serie de momente impresionante, pregătite special pentru spectacolul din România.

Stephane Lambiel se alătură distribuției Kings On Ice

Gala Kings On Ice va avea loc după Jocurilor Olimpice de la Sochi și îi va reuni pe cei mai premiați reprezentanți ai patinajului artistic internațional. Evenimentul se va desfășura pe 5 aprilie, la Sala Polivalentă din București.

Originar din Elvetia, Stéphane Lambiel și-a început cariera de patinator la vârsta de șapte ani, devenind în scurt timp unul dintre cei mai buni tineri patinatori ai Elveției, până la vârsta de 14 ani obținând două titluri naționale în campionatele pentru juniori, precum și două medalii în circuitul Grand Prix Junior. Prima victorie în calitate de senior a venit în anul 2001, când Lambiel a câștigat primul titlu național la vârsta de 15 ani.

Cu un talent înnăscut și sub îndrumarea unora dintre cei mai buni antrenori, Lambiel a participat în cadrul celor mai importante competiții mondiale de patinaj artistic, ce i-au adus numeroase succese și faima internațională, elvețianul devenind unul dintre cei mai iubiți sportivi ai lumii. Cu un portofoliu ce include nu mai puțin de două medalii de aur în cadrul Campionatelor Mondiale, o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Torino din 2006, două titluri Grand Prix, trei medalii de argint la Campionatele Europene și nouă medalii de aur la Campionatele Naționale din Elveția, Lambiel este recunoscut și pentru tehnica specifică de execuție a piruetelor, celebrul antrenor Mishin numindu-l “un artist remarcabil și un geniu al piruetelor.”

O tradiție inaugurată în 2007, Kings On Ice a adus în premieră în fața publicului din România cele mai cunoscute și premiate nume ale patinajului artistic mondial. În acest an, Stéphane Lambiel i se alătura lui Evgeni Plushenko, într-o Gală Olimpică de excepție. Biletele pentru Kings On Ice Olympic Gala au fost puse deja în vânzare, având prețuri cuprinse între 120 și 400 lei.

Opera on Ice 2013 - Stephane Lambiel

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Autograful lui Paul McCartney costă mai mult decât un bilet la concertul său

Autografele artiștilor si a oamenilor importanți sunt la mare cautare. Semnătura lui Paul McCartney este una dintre cele mai căutate...

Închide