Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Ascultă albumul de soundtrack-uri "The Wolf Of Wall Street" - AUDIO

Deși nu există o rețetă a succesului, "The Wolf Of Wall Street" pare să urmeze un anume tipar: actori buni (Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey), un regizor pe cinste (Martin Scorsese) și muzică gândită pentru a te transpune în anii și contextul acțiunii. Ascultă în articol soundtrack-urile care contribuie la comprimarea celor 3 ore ale peliculei.

"The Wolf of Wall Street" Soundtrack Album

"The Wolf Of Wall Street" va fi, spun unii, în prima linie a nominalizărilor pentru premiile Oscar 2014. Dacă luăm în considerare faptul că filmul i-a adus lui Leonardo DiCaprio primul Glob de Aur, am putea face deja anumite predicții. Povestea lui Jordan Belfort este captivantă sub bagheta lui Martin Scorsese, distribuția fiind croită parcă pentru rolurile din film. Chiar dacă unii critici au semnalat portretizarea poate prea pronunțată a desfrâului, adrenalina te menține pur și simplu captiv vreme de 3 ore.

Totul a fost gândit în detaliu, muzica jucând, de asemenea, un rol important. Pentru "The Wolf Of Wall Street",  Randall Poster a selecționat 60 de piese. Pe albumul "The Wolf of Wall Street: Music from the Motion Picture" sunt incluse, însă, numai 16, acestea fiind considerate reprezentative pentru noul film al lui Martin Scorsese.  Fiecare melodie și artist au fost atent selecționate, pe lista finală regăsindu-se nume precum Billy Joel, Bo Diddley, Elmore James, Eartha Kitt, Howlin’ Wolf, The Lemonheads, Cannonball Adderley sau Joe Cuba.

Tracklist "The Wolf Of Wall Street: Music from the Motion Picture"

 1. Mercy, Mercy, Mercy – Cannonball Adderley
 2. Dust My Broom – Elmore James
 3. Bang! Bang! – Joe Cuba
 4. Movin’ Out (Anthony’s Song) – Billy Joel
 5. C’est Si Bon – Eartha Kitt
 6. Goldfinger – Sharon Jones and the Dap Kings
 7. Pretty Thing – Bo Diddley
 8. Moonlight In Vermont (Live At The Pershing Lounge/1958) – Ahmad Jamal
 9. Smokestack Lightning (Album Version) – Howlin’ Wolf
 10. Hey Leroy, Your Mama’s Callin’ You – The Jimmy Castor Bunch
 11. Double Dutch – Malcolm McLaren
 12. Never Say Never – Romeo Void
 13. Meth Lab Zoso Sticker – 7Horse
 14. Road Runner (Single Version) – Bo Diddley
 15. Mrs. Robinson (LP Version) – The Lemonheads
 16. Cast Your Fate To The Wind – Allen Toussaint

Albumul "The Wolf Of Wall Street: Music from the Motion Picture" a fost lansat în format fizic pe 7 ianuarie, sub egida Virgin Records. Filmul a debutat în cinematografele din România pe 10 ianuarie.

The Wolf of Wall Street soundtrack

Citește mai multe despre Billy Joel
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney și Ringo Starr vor cânta împreună la Premiile Grammy

Membrii The Beatles rămași în viață, Paul McCartney și Ringo Starr, vor cânta împreună la gala de decernare a Premiilor...

Închide