Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Sore a filmat noul videoclip "Dor să-ți fie dor" - POZE

Sore a filmat duminica trecută un nou videoclip, pentru single-ul "Dor să-ți fie dor", o piesă de dragoste emoționantă, compusă chiar de artistă.
Filmările videoclipului

Filmările videoclipului "Dor să-ți fie dor" - Sore (foto: Silviu Sandulescu)

Filmările noului videoclip "Dor să-ți fie dor" s-au desfășurat la Buftea, în regia lui Alex Fotea și au durat aproape 24 de ore. Scenariul clipului a inclus 4 decoruri, iar Sore a purtat 4 ținute concepute de Andra Moga. Machiajul a fost realizat de Corina Hera, iar de coafuri s-a ocupat Ligia Lascut. Single-ul, înregistrat în studiourile HaHaHa Production, are o semnificație aparte pentru Sore, acesta fiind compus în întregime de ea. În plus, videoclipul include un moment coregrafic de dans contemporan, pe care artista și l-a dorit foarte mult. 

Piesa vorbește despre durerea pe care o simți atunci când iubești pe cineva care nu te mai iubește. Concret, este vorba de dorul de a te simți iubit, o senzație pe care toți am trăit-o sau o vom trăi la un moment dat.

Clipul povestește sentimentul de dor din mai multe unghiuri, trecând prin tot parcursul unei povești de iubire, sugerând că din dragoste putem înnebuni, metaforic vorbind. Am fost foarte mulțumită de colaborarea cu regizorul Alex Fotea, atât piesa, cât și clipul reprezintă o maturizare artistică, mi-am dorit foarte mult să capăt curajul de a mă exprima astfel.

Clipul nu este unul bazat pe fashion. Tot lookul meu este cât se poate de natural, nu mi-am dorit ca machiajul sau hainele să atragă atenția de la poveste sau de la emoția pe care atât clipul, cât și piesa o transmit. "Dor să-ți fie dor" este un clip complex, cu un concept spectaculos, de care sunt foarte mândră. Abia aștept să îl împărtășesc cu fanii mei, a declarat Sore.

Noul videoclip beneficiază și de participarea extraordinară a lui Bogdan Boantă, unul dintre cei mai talentați coregrafi din România, care a câștigat două trofee "Dansez pentru tine" și a făcut parte din grupul de balet din cadrul emisiunilor "Vocea României" și "Românii au talent".

Mi-am dorit foarte mult un moment de dans contemporan în clip, care să sugereze exact ceea ce spun și versurile, iar cel mai potrivit mi s-a părut Bogdan, alături de care am avut o experiență minunată la "Dansez pentru tine". El a jucat rolul personajului masculin, iar coregrafia în făină, o premieră în clipurile românești, a fost realizată tot de el, a mai spus Sore.

Poze de la filmările videoclipului "Dor să-ți fie dor" - Sore:

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Sore
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Viitorul solist Rezident Ex, vocea rock a României

Tavi Iepan, Matthias Lange, Christian Podratzky, Adrian Popescu și Vali Potra caută solistul vocal care să ridice microfonul abandonat de...

Închide