Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Sore a lansat clipul "Dor să-ți fie dor" - VIDEOCLIP

Sore a lansat videoclipul single-ul "Dor să-ți fie dor", o piesă de dragoste emoționantă, compusă chiar de artistă. Clipul reflectă o maturizare artistică a lui Sore.
Filmările videoclipului

Filmările videoclipului "Dor să-ți fie dor" - Sore (foto: Silviu Sandulescu)

Noul videoclip "Dor să-ți fie dor" a fost filmat la studiourile din Buftea. Regia este semnată de Alex Fotea, iar scenariul clipului a inclus 4 decoruri, pentru care Sore a purtat câte o ținută distinctă. Single-ul a fost înregistrat în studiourile HaHaHa Production. Atât linia melodică, cât și versurile au fost compuse de Sore. Videoclipul mai include un moment coregrafic de dans contemporan, pe care artista și l-a dorit foarte mult -Vezi poze de la filmări. Acesta a fost pregătit și interpretat alături de Bogdan Boantă, unul dintre cei mai talentați coregrafi din România. Acesta a câștigat două trofee "Dansez pentru tine" și a făcut parte din grupul de balet din cadrul emisiunilor "Vocea României" și "Românii au talent".

Piesa vorbește despre durerea pe care o simți atunci când iubești pe cineva care nu te mai iubește. Concret, este vorba de dorul de a te simți iubit, o senzație pe care toți am trăit-o sau o vom trăi la un moment dat.

Clipul povestește sentimentul de dor din mai multe unghiuri, trecând prin tot parcursul unei povești de iubire, sugerând că din dragoste putem înnebuni, metaforic vorbind. Am fost foarte mulțumită de colaborarea cu regizorul Alex Fotea, atât piesa, cât și clipul reprezintă o maturizare artistică, mi-am dorit foarte mult să capăt curajul de a mă exprima astfel.

Clipul nu este unul bazat pe fashion. Tot lookul meu este cât se poate de natural, nu mi-am dorit ca machiajul sau hainele să atragă atenția de la poveste sau de la emoția pe care atât clipul, cât și piesa o transmit. "Dor să-ți fie dor" este un clip complex, cu un concept spectaculos, de care sunt foarte mândră. Abia aștept să îl împărtășesc cu fanii mei.

Mi-am dorit foarte mult un moment de dans contemporan în clip, care să sugereze exact ceea ce spun și versurile, iar cel mai potrivit mi s-a părut Bogdan, alături de care am avut o experiență minunată la "Dansez pentru tine". El a jucat rolul personajului masculin, iar coregrafia în făină, o premieră în clipurile românești, a fost realizată tot de el, a declarat Sore.

VIDEOCLIP: Sore - "Dor să-ți fie dor"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=q5qXTif2XE8&w=600]

Citește mai multe despre Sore
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Top: Cele mai cunoscute melodii despre Elvis Presley - VIDEO

Elvis Presley a schimbat cursul industriei muzicale, impactul și influența sa asupra tinerilor muzicieni fiind imposibil de ignorat. Regele rock'n'roll-ului...

Închide