Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Sodom cântă la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2014

Sodom va concerta la ediția de anul acesta a festivalului Rockstadt Extreme Fest, programat în perioada 14 - 16 august 2014 în Râșnov, județul Brașov. Alte trupe confirmate în cadrul festivalului sunt Obituary, Rotting Christ, Katatonia, Dagoba, Mors Principium Est și Grandexit, The Agonist, Eryn Non Dae și Born From Pain.

Publicat

pe

Sodom

După concertul susținut în luna noiembrie 2011 la Arenele Romane din București formația germană Sodom revine în România unde va susține un show la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2014. Cu o cariera de 33 de ani si 14 albume in palmares, Sodom este una din trupele eetalon ale trashului mondial. Ultimul material discografic poarta numele "Epitome of Torture" si a fost lansat anul trecut.

Cea de-a doua ediție Rockstadt Extreme Fest se va desfășura în perioada 14 – 16 august 2014 în Râșnov, județul Brașov. Perimetrul festivalului va fi situat în incinta complexului sportiv de la baza Cetății Râșnov iar participanții vor descoperi locul ideal pentru un week-end incendiar. Participanții la Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispoziție camping, spații pentru servit masa, puncte de comercializare a băuturilor alcoolice și răcoritoare, standuri de merchendise și o zonă destinată activităților sportive.

Sodom - Christ Passion

Localitatea Râșnov, este un vechi orașel de inspirașie germană situat la 178 km de București, 15 km de Brașov, 143 km de Sibiu și 270 km de Cluj Napoca. Din Brașov orașul Râșnov este deservit de transport terestru (microbuz, autobuz).

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 sunt disponibile în reţeaua Eventim și BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe iabilet.ro, Biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro și eventim.ro.

Trending