Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Slash va lansa un nou album cu piese "mai murdare și mai agresive"

Slash va intra în februarie în studioul de înregistrări, pregătind lansarea unui nou album în formula "Myles Kennedy and the Conspirators". Basistul Todd Kerns promite un disc mai bun decât precedentul, cu piese "mai murdare și mai agresive".

Concert SLASH la Sala Palatului pe 5 februarie 2013 (foto: Mihai Anghel / InfoMusic.ro)

La aproape 2 ani de la apariția pe piață a albumului "Apocalyptic Love", Slash revine cu vești despre cel de-al treilea disc. Fostul chitarist Guns N' Roses și colegii Myles Kennedy, Todd Kerns și Brent Fitz vor intra în curând în studio, promițând fanilor un material care îi va surprinde.

"Trebuie să recunosc: din punct de vedere conceptual am simțit că "Apocalyptic Love" va fi un material greu de egalat, însă pot spune cu toată încrederea că de data asta suntem și mai bine pregătiți și înarmați", a declarat basistul Todd Kerns, adăugând: "Pe lângă faptul că simt că noul material va depăși nivelul discului "Apocalyptic Love", cred totodată că acum suntem de 10 ori mai bine închegați ca trupă decât eram în urmă cu doi ani. Noul album este mai serios, dar în același timp și distractiv, un astfel de balans fiind greu de obținut. Piesele sunt mai murdare, mai dure și mai incisive. Exact în zona în care mă simt cel mai confortabil. Suntem extrem de entuziasmați și nerăbdători să eliberăm bestia."

Trupa va lucra pentru noul album cu producătorul Michael "Elvis" Baskett, care a mai colaborat cu solistul Myles Kennedy pentru cealaltă trupă a sa, Alter Bridge. Veteranul producător a lucrat de-a lungul carierei cu nume mari din muzica rock: Incubus, Limp Bizkit, Puddle of Mudd, Iggy Pop. Nu e de mirare că basistul Kerns mărturisește că s-a distrat de minune cu Baskett.

"A fost extrem de distractiv să-l avem în preajmă, mai ales că nu se dă în lături de la a-și murdări mâinile în procesul de pre-producție. Toate piesele au prins cu totul alt suflu sub aripa sa. Mă bucur de fiecare minut în studio. Inginerul de sunet, Jef Moll, este de asemenea un geniu. Avem o echipă grozavă. Va ieși ceva monstruos!"

Slash feat Myles Kennedy and the Conspirators va începe înregistrările în februarie, trupa neavând un deadline pentru a termina acest album.

"Intrăm în studio la începutul lui februarie și vom lucra în următoarele câteva luni. Nu avem încă planuri de a termina până la o anumită dată. Va fi gata când va fi gata. Cu toții sperăm să ne întoarcem pe scenă cât mai devreme, dar rămâne de văzut ce va fi."

Slash și colegii Myles Kennedy, Todd Kerns și Brent Fitz au concertat în premieră în România pe 5 februarie 2013. Citește impresii de la eveniment și vezi galeria de fotografii.

Slash - "Anastasia"

Citește mai multe despre Slash
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Sabbath apare pe soundtrack-ul noului film "300" - TRAILER

Muzica trupei Black Sabbath apare pe soundtrack-ul noului film "300: Rise Of An Empire" și pe cel de-al treilea trailer...

Închide