Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Single nou Arctic Monkeys, "Arabella" - AUDIO

Cei de la Arctic Monkeys au anunțat că "Arabella" este noul single extras de pe albumul "AM". Melodia, pe care o puteți asculta pe InfoMusic, va beneficia foarte curând de un videoclip.
Arctic Monkeys

Arctic Monkeys

"Arabella" va fi lansat ca cel de-al 5-lea single oficial pe data de 10 martie. Versurile melodiei, compuse de solistul trupei Alex Turner, reușesc să descrie într-un mod original și metaforic admirația și dorința profundă pe care cineva o poate simți față de persoana iubită. De asemenea, Arctic Monkeys a declarat că videoclipul piesei va apărea foarte curând.

Lansat pe 6 septembrie 2013, "AM" este cel de-al cincilea album al formației. Acesta a fost produs de James Ford în colaborare cu Ross Orton de la Sage & Sound Recording din Los Angeles. Materialul este format din 12 piese, ce includ colaborări cu nume precum Josh Homme, solistul de la Queens of the Stone Age, chitaristul Bill Ryder-Jones și bateristul Pete Thomas (Elvis Costello, The Attractions). În ceea ce privește sound-ul noului disc, Alex Turner, a precizat că principalele influențe au venit din muzica lui Dr. Dre, Outkast, Aaliyah și Black Sabbath. Primul single "R U Mine?" a apărut pe 27 februarie 2012, iar cel de-al doilea, "Do I Wanna Know", a venit abia în iunie 2013. "Why'd You Only Call Me When You're High?" a fost lansat ca cel de-al treilea single în august 2013, iar în decembrie 2013 "One for the Road" a fost promovat ca cel de-al patrulea extras de pe disc.

Albumul "AM" a fost extrem de bine primit de critici, fiind nominalizat la Mercury Prize în 2013. În plus, cunoscuta publicație din Mare Britanie, NME, l-a numit Cel Mai Bun Album al anului 2013. "AM" a cucerit publicul din întreaga lume, ajugând pe locul 1 nu doar în Marea Britanie, dar și în țări precum Australia, Belgia, Croația, Danemarca, Irlanda, Noua Zeelandă și Portugalia. "AM" este cel mai bine vândut album al formației de până acum, iar în Statele Unite, s-a vândut în 197.000 de exemplare, până în ianuarie 2014.

Arctic Monkeys - "Arabella"

Citește mai multe despre Arctic Monkeys
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jay-Z și Beyonce sunt cele puternice personalități din industria muzicală

Celebrul cuplu format din Jay-Z și Beyonce se află în topul clasamentului cu cele mai puternice personalități din industria muzicală,...

Închide