Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sebastian Bach lansează noul album, "Give 'Em Hell", în luna martie

Solistul Sebastian Bach va lansa în luna martie un nou album solo intitulat "Give 'Em Hell". Discul îi are ca invitați pe Duff McKagan, John 5, Steve Stevens, Devin Bronson și Bobby Jarzombek.

Publicat

pe

Sebastian Bach

După o pauză de 3 ani, fostul solist Skid Row, Sebastian Bach, revine în atenția fanilor cu un nou material solo. Discul poartă numele "Give 'Em Hell" și va fi lansat în luna martie de casa de discuri Frontiers Records. Discul a fost înregistrat alături de producătorul Bob Marlette (Tony Iommi, Marilyn Manson, Ozzy Osbourne), care a colaborat cu artistul și la precedentul disc "Kicking and Screaming" (2011).

Printre invitații celebrului solist se numără Duff McKagan (VELVET REVOLVER, GUNS N' ROSES), John 5 (MARILYN MANSON, ROB ZOMBIE), Steve Stevens (BILLY IDOL), Devin Bronson (AVRIL LAVIGNE, PINK) și Bobby Jarzombek (HALFORD, RIOT, FATES WARNING).

În luna martie 2013 Sebastian Bach, a lansat DVD-ul "ABachalypse Now". Materialul, disponibil în format CD/DVD, conține filmări în premieră înregistrate în 2012 la festivalurile GrasPop Festival din Belgia, Hellfest din Franța și Club Nokia din Los Angeles. Chitariștii Jeremy "Jinxx" Ferguson (Black Veil Brides), Roy Z (Halford) și Brent Woods (Vince Neil) sunt invitații speciali ai lui Bach.

Sebastian Bach a devenit celebru alături de formația Skid Row care a luat ființă în 1986. A lansat cu aceștia trei albume de succes, "Skid Row" (1989), "Slave to the Grind" (1991) și "Subhuman Race" (1995) care în 1996 înregistraseră peste 20 de milioane de unități vândute. Tot în același an, datorită neînțelegerilor cu Rachel BolanBach a părăsit formația pentru o carieră solo. Pe lângă cariera solo de succes, solistul a jucat și în piese de teatru pe Broadway ca Jekyll & Hyde, The Rocky Horror Show - Riff Raff și Jesus Christ Superstar - Jesus of Nazareth.

Sebastian Bach - "Kicking And Screaming"

Comentează

Trending