Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Sam Smith a lansat clipul de debut "Money on My Mind" - VIDEOCLIP

Britanicul Sam Smith este unul dintre tinerii artiști care promite să se impună în 2014. Acesta a lansat primul videoclip din cariera sa, "Money on My Mind", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.
Secvență videoclip Sam Smith -

Secvență videoclip Sam Smith - "Money on My Mind"

Urmărește-ne pe

Pentru "Money on My Mind", Sam Smith a vizitat celebrul Las Vegas, iar din clip nu lipsesc jocurile de noroc și cluburile de striptis. Single-ul promovează albumul de debut al artistului, "In the Lonely Hour", programat să apară pe 26 mai. 

La sfârșitul lui 2013, Sam Smith a fost inclus de Shazam în lista tinerilor artiști care au mari șanse să se afirme în 2014. Recent, acesta a ieșit pe locul 1 în topul BBC Sound of 2104 și a câștigat premiul BRIT la categoria Alegerea Criticilor.

Am rămas pur și simplu fără cuvinte. Lista (BBC Sound of 2014) este plină de artiști atât de talentați și este un compliment uriaș să fiu recunoscut în acest fel de către industria muzicală și BBC. Sunt copleșit, a declarat Sam Smith.

Inspirat de muzica lui Stevie Wonder, Chaka Khan și Aretha Franklin, artistul de 21 de ani și-a început cariera muzicală în 2012, când a colaborat cu Disclosure la hitul "Latch". Recent, Sam a dezvăluit că va lansa în februarie propriul clip pentru piesa respectivă.

Publicul caută artiști autentici iar Sam este unul dintre ei. Se va bucura cu siguranță de un imens succes anul acesta, a precizat George Ergatoudis, Directorul muzical de la BBC Radio 1.

VIDEOCLIP: Sam Smith - "Money on My Mind"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Hot Chilli Peppers, invitată de Bruno Mars pentru a cânta la Super Bowl

Trupa Red Hot Chilli Peppers va concerta pe 2 februarie la Super Bowl 2014. Membrii formației vor urca pe scena...

Închide