Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

RotoPerCutoR și YellLow, alături de Elliphant la primul party Deck

RotoPerCutoR și YellLow sunt numele autohtone ce i se vor alătura lui Elliphant pe afișul primei ediții Deck Sounds. Party-ul ce va avea loc pe 25 ianuarie, în Atelierul de Producție, face parte dintr-o serie de evenimente programate pentru 2014 în cadrul acestei noi platforme muzicale care își propune să aducă în fața publicului român cât mai mulți artiști internaționali ai „noului val”.
Elliphant

Elliphant

Stilul RotoPerCutoR își are originea în sfera muzicii hip-hop, însă odată cu implicarea sa în diferite proiecte, dar și prin participarea la numeroase evenimente și festivaluri precum 1MaiMare, Summerjam sau B’ESTFEST Summer Camp, orizonturile muzicale s-au extins, cuprinzând și alte curente precum jazz, funk sau afrobeat. Conceptul RotoPerCutoR se axează foarte mult pe mash-up-uri, scratch-uri și improvizații live, invitându-și publicul de fiecare dată într-o altă călătorie muzicală vastă ce variază de la funk la downtempo, de la afrobeat la breakbeat, la deep și soulful house. De-a lungul timpului, RotoPerCutoR a împărțit scena cu nume precum Stereo MC, Diesler, Rayko, DJ Cam, Herbaliser, Boy 8 Bit sau Terrence Parker, fiind prezent și în cadrul ediției B’ESTFEST Summer Camp 2013.

RoroPerCutoR

RotoPerCutoR

YellLow este “locul de joacă” a patru tineri pasionați de muzică, Andi (clape, samples & FX), Luiza (voce), Radu (bass) si Alex (tobe), proiect ce reunește două concepte diferite: yell (digital & sharp) și low (bass & down tempo). Stilul trupei este localizat undeva în aria muzicii electronice, conținând nenumărate elemente stilistice, de la trip-hop la experimental, pop, alternative și post-soul. YellLow a apărut la începutul anului 2010, însă primele luni au adus cu sine mai multe schimbări în componența trupei. Odată definitivata formula, cei patru membri au lansat și primele single-uri: Crimson, în iunie 2012, și Scream, câteva luni mai târziu, la începutul lui 2013. În prezent, YellLow își dedică cea mai mare parte a timpului concertelor live, plănuind totodată și lansarea primului album.

YellLow

YellLow

Party-ul ce va avea loc pe 25 ianuarie, în Atelierul de Productie, reprezintă așadar debutul seriei de evenimente Deck Sounds. Biletele pentru prima ediție costă 40 de lei în pre-sale și pot fi achiziționate online și din rețeaua magazinelor Diverta, urmând ca în seara evenimentului, la intrare, acestea sa fie disponibile la prețul de 50 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Elliphant
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sore a filmat noul videoclip "Dor să-ți fie dor" - POZE

Sore a filmat duminica trecută un nou videoclip, pentru single-ul "Dor să-ți fie dor", o piesă de dragoste emoționantă, compusă...

Închide