Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

VIDEO: Robert Downey Jr, prestație impresionantă alături de Sting

Dați-i un microfon lui Robert Downey Jr și veți uita de Iron Man și Sherlock Holmes. Îndrăgitul actor în vârstă de 48 de ani și-a uimit audiența când a interpretat alături de Sting piesa "Driven To Tears", din repertoriul The Police. Urmărește prestația în articol.
Robert Downey Jr și Sting pe aceeași scenă

Robert Downey Jr și Sting pe aceeași scenă

Actoria și muzica fac de multe ori "casă bună", cele mai bune exemple în acest sens fiind Elvis Presley, Barbra Streisand și, de ce nu, Jared Leto, solist al trupei 30 Seconds to Mars și proaspăt câștigător al unui Glob de Aur.

Despre Robert Downey Jr, însă, nu foarte multă lume știa că poate cânta. Drept urmare, când clipul în care "Iron Man" interpretează "Driven To Tears" alături de Sting și-a făcut apariția pe Videobash.com, reacțiile au fost pe măsura talentului lui Robert Downey.

"La naiba! Nu știam că Robert Downey Jr poate să cânte! Ăsta da om multitalentat!", exclamă cineva în secțiunea de comentarii a clipului.

Deși momentul lui Downey cu Sting datează din octombrie 2011, concertul fiind organizat cu ocazia aniversării a 60 de ani a fostului solist The Police, clipul a devenit viral acum. În cadrul evenimentului din urmă cu 2 ani au urcat pe scenă și Bruce Springsteen, Billy Joel, Lady Gaga, Stevie Wonder și Herbie Hancock.

Pentru cei care vor să-l asculte pe Robert Downey Jr interpretând și piese proprii, recomandăm albumul "The Futurist". Discul de debut al actorului a fost lansat în noiembrie 2004 sub egida The Village Recorder. Materialul discografic include 8 piese compuse de Robert Downey Jr și 2 coveruri. Pentru lansarea acestui disc, "Sherlock" s-a implicat atât în partea de producție, cât și în cea de design, coperta CD-ului fiind realizată chiar de el.

Din cauza vânzărilor moderate înregistrate de acest album, Robert a hotărât în 2006 să renunțe la opțiunea unei cariere în muzică, anunțând că nu va mai înregistra niciun alt material.

VIDEO: Robert Downey Jr și Sting

Citește mai multe despre Sting
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jennifer Lopez lansează "Same Girl" - TEASER

Jenny "from the block" revine. În noul videoclip "Same Girl", Jennifer Lopez reiterează mesajul din 2002 și susține că banii...

Închide