Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Rita Ora lansează noul single în colaborare cu Calvin Harris

Rita Ora a dezvăluit că pregătește lansarea unui single nou. Acesta se intitulează "I Will Never Let You Down" și reprezintă o colaborare cu iubitul său, celebrul DJ Calvin Harris.
Rita Ora și Calvin Harris la Grammy Awards 2014

Rita Ora și Calvin Harris la Grammy Awards 2014

"I Will Never Let You Down" promovează noul album la care Rita Ora a început să lucreze din 2013. Cel de-al doilea material include numeroase surprize, inclusiv o colaborare cu Macklemore și Ryan Lewis"I Will Never Let You Down" este un featuring cu iubitul său, DJ-ul Calvin Harris. Cei doi artiști sunt împreună din mai 2013. 

Abia aștept să lansez single-ul. Lucrez la nou album cam de un an. Melodia este o colaborare cu Calvin Harris, care este incredibil de talentat. Cred că este unul dintre cele mai mișto cântece pe care le-am auzit vreodată.

(Despre colaborarea cu iubitul său) Sincer, a fost foarte natural. Nu aș fi făcut-o dacă nu avea un sens. Nu am fost niciodată împotrivă să lucrez cu oamenii cu care sunt implicată într-o relație. Când suntem acasă, el începe să fredoneze ceva și apoi încep și eu să fredonez  ceva și ajungem să fredonăm împreună, a povestit Rita Ora la BBC Radio 1.

Cel mai recent videoclip lansat de Rita Ora este "Facemelt" din iunie anul trecut. Piesa este extrasă de pe albumul de debut al aristei, "Ora", apărut în august 2012. Senzația britanică de numai 23 de ani, des comparată cu Rihanna, a fost descoperită de Jay-Z, care a fost impresionat de energia pe care o degajă în concerte. În prezent, artista face parte din "familia" Roc Nation, casa de discuri a rapper-ului și se bucură de succes la nivel internațional. În mai puțin de 2 ani a realizat colaborări cu nume importante din muzică precum will.i.am, Snoop Lion, Drake și Chase & Status.

Rita Ora - "Facemelt"

Citește mai multe despre Calvin Harris
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus și Madonna, asortate pentru MTV Unplugged - VIDEO

Miley Cyrus face tot ce îi stă în putință pentru a rămâne în atenția mediatică. Pentru show-ul de la MTV...

Închide