Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Rihanna lucrează la un nou album

La scurt timp de la încheierea turneului "Diamonds World Tour" ce a promovat albumul "Unapologetic" lansat în noiembrie 2012, Rihanna a început să lucreze să un nou disc.
Rihanna

Rihanna

Dj Mustard, care stat în spatele albumului "We In Da Club" al lui Bow Wow, a dezvăluit că va produce cel puțin o piesă de pe viitorul album al Rihannei. Într-un interviu pentru HipHop-N-More, acesta a precizat că artista a început deja să lucreze la cel de-al optulea album.

În sfârșit voi lucra cu Rihanna. Pur și simplu voi face ceea ce cred eu că i-ar plăcea, iar dacă nu va fi pe gustul ei, voi face beat-uri până când îi vor plăcea. Sunt sigur că va fi încântată de ele, a declarat DJ Mustard.

În toamna anului trecut, Rihanna a încheiat turneul "Diamonds World Tour", ce a promovat albumul "Unapologetic". Lansat în noiembrie 2012, discul a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200, cu peste 230.000 de exemplare vândute în prima săptămână. Materialul a fost promovat prin lansarea a nu mai puțin de 6 single-uri: "Diamonds", "Stay", "Pour It Up", "Loveeeeee Song", "Right Now" și "What Now". Artista a lucrat cu numeroși producători, precum Naughty Boy, Chase & Status, Mikky Ekko, David Guetta și Robin Fenty, care a fost producătorul executiv. "Unapologetic" a inclus colaborări cu Future, Eminem, Chris Brown  și Mikky Ekko.

În plus, Rihanna a început anul 2014 cu o nouă campanie în care pozează nud. Este vorba de linia de lipstick și lipgloss Viva Glam, realizată în parteneriat cu MAC. Produsele vor fi disponibile în magazine și pe site-ul oficial maccostemtics.com începând cu 23 ianuarie. Fotografia, pe care o puteți vedea mai jos a fost realizată de Inez van Lamsweerde și Vinoodh Matadin.

Rihanna - Viva Glam MAC

Rihanna - Viva Glam MAC (Foto: www.facebook.com)

Citește mai multe despre Rihanna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri de Sfântul Ion

Maratonul sărbătorilor de iarnă continuă cu Sfântul Ion. După un Crăciun îmbelșugat de colinde și un Revelion condimentat cu tot...

Închide