Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Ricky Wilson (Kaiser Chiefs) recunoaște că The Voice este un artificiu

Ricky Wilson a recunoscut recent că The Voice UK este pentru el un artificiu de marketing. Solistul Kaiser Chiefs a mărturisit într-un interviu că a acceptat invitația de a fi în juriul emisiunii-concurs pentru a vinde mai multe albume.

Ricky Wilson în juriul The Voice UK

În pragul noului sezon The Voice UK, Ricky Wilson a recunoscut că prezența sa în juriu are un scop bine determinat. Fără ocolișuri, solistul Kaiser Chiefs a declarat că motivul pentru care a acceptat invitația este unul simplu și evident: promovare.

"Îmi iubesc trupa și vreau ca albumele noastre să fie cât mai bine promovate. Știu că toată lumea spune <<Crede că va vinde mai multe albume și mai multe bilete dacă e în juriul The Voice>>. Și au dreptate, exact de asta o fac. Nu sunt idiot", a declarat Ricky Wilson pentru NME.

Anul acesta, Kaiser Chiefs va lansa cel de-al 5-lea album de studio. "Education, Education, Education & War" va apărea pe piață pe 31 martie, urmând a beneficia de o expunere sporită prin intermediul proaspătului jurat The Voice UK, Ricky Wilson.

The Voice UK a ajuns la cel de-al treilea sezon, componența juriului de anul acesta aducând o schimbare în bine emisiunii. Kylie Minogue și Ricky Wilson i-au înlocuit pe Jessie J și Danny O'Donoghue, publicul părând încântat de această schimbare. Primul episod, ce a rulat pe 11 ianuarie 2014, a strâns în fața televizoarelor 8,73 milioane de spectatori, cu aproximativ un milion mai mult față de aceeași perioadă a sezonului trecut. 

Sir Tom Jones și Will.i.am sunt în continuare membri în juriul The Voice UK, ambii mărturisind că sunt entuziasmați de începerea unui nou sezon.

Kylie Minogue, Ricky Wilson, Sir Tom Jones și Will.i.am - Medley - The Voice UK

Citește mai multe despre Kaiser Chiefs
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
OutKast sărbătorește reunirea cu 40 de concerte

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la apariția albumului de debut, OutKast se reunește în 2014 și anunță...

Închide