Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Reunire Eurythmics în memoria The Beatles

O emisiune tribut în memoria The Beatles îi va reuni pe aceeași scenă pe membrii Eurythmics, ce nu au mai cântat împreună din 2005. "The Night That Changed America: A Grammy Salute to the Beatles" va fi show-ul în cadrul căruia Annie Lennox și David A. Stewart. vor interpreta piese ce au scris istorie în industria muzicală.
Eurythmics, reunire în memoria The Beatles

Eurythmics, reunire în memoria The Beatles

Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la prima apariție a membrilor The Beatles în emisiunea The Ed Sullivan. Pentru a sărbători evenimentul, producătorii Galei Premiilor Grammy au pregătit un show special prin care se va aduce un tribut formației-legendă. Intitulată "The Night That Changed America: A Grammy Salute to the Beatles", emisiunea va fi înregistrată la o zi după gala decernării statuetelor, urmând a fi difuzată pe CBS pe data de 9 februarie.

Show-ul va oferi trupei Eurythmics prilejul perfect pentru o reunire memorabilă. Acceptând invitația producătorilor, Annie Lennox și David A. Stewart. vor urca din nou pe aceeași scenă după o pauză de 9 ani, pentru a interpreta cele mai îndrăgite piese din repertoriul The Beatles.

Decizia de a apela la membrii Eurythmics pentru acest program televizat special a creat discuții în media, unii considerând că s-ar fi putut opta pentru o altă trupă. Producătorii show-ului au explicat însă că alegerea lor nu a fost una întâmplătoare, motivând că și-au dorit ca mesajul melodiilor The Beatles să fie înțeles pe deplin de către cei care le interpretează.

"În momentul în care ne-am gândit să programăm acest show mi s-a părut important să găsim acei artiști care nu se rezumă doar la simpla interpretare a pieselor The Beatles, ci au totodată și capacitatea de a le înțelege mesajul și semnificația. Cu alte cuvinte: Eurythmics sunt de ceva timp pe piață! Ei chiar își amintesc de membrii Beatles!", a declarat producătorul executiv al emisiunii, Ken Ehrlich, pentru Associated Press.

Duo-ul synthpop Eurythmics a luat naștere în 1980. Trupa a vândut în cei 25 de ani de activitate peste 75 de milioane de albume în întreaga lume. În 2005, formația a fost inclusă în UK Music Hall of Fame.

În cadrul emisiunii "The Night That Changed America: A Grammy Salute to the Beatles" vor urca pe scenă și Alicia Keys, Keith Urban, John Legend, Maroon 5, John Mayer.

Gala decernării Premiilor Grammy va avea loc pe 26 ianuarie în Los Angeles. Vezi lista nominalizărilor.

Eurythmics - "I Saved The World Today"

Citește mai multe despre The Beatles
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bruce Springsteen oferă spre ascultare noul album, "High Hopes" - AUDIO

Pe 14 ianuarie Bruce Springsteen va lansa cel de-al 18-lea album intitulat "High Hopes". Discul este un amestec de cântece...

Închide