Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Red Hot Chilli Peppers, invitată de Bruno Mars pentru a cânta la Super Bowl

Trupa Red Hot Chilli Peppers va concerta pe 2 februarie la Super Bowl 2014. Membrii formației vor urca pe scena amenajată pe stadionul Metlife din New Jersey în calitate de "invitați speciali" ai lui Bruno Mars.
Red Hot Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers

Line-up-ul pentru Super Bowl 2014 se completează treptat. Bruno Mars, a cărui prezență la eveniment a fost anunțată din septembrie anul trecut, va fi acompaniat pe scenă de către membrii Red Hot Chilli Peppers. Trupa a fost invitată pentru a concerta în pauza finalei campionatului de fotbal chiar de către tânărul artist pop.

Vestea privind concertul Red Hot Chilli Peppers de la Super Bowl 2014 a stârnit reacții acide în rândul fanilor trupei, mulți fiind iritați de faptul că formația lor preferată cântă în deschiderea lui Bruno Mars.

"Vrei să spui RHCP și invitatul special Bruno Mars, nu-i așa?", întreabă unul dintre fani pe pagina de Facebook a trupei, altcineva fiind și mai tranșant "Oamenii de la NFL probabil că erau foarte beți când au făcut anunțul. Corect ar fi fost RHCP fără niciun invitat special"

Membrii Red Hot Chilli Peppers, invitații speciali ai lui Bruno Mars la Super Bowl 2014

Membrii Red Hot Chilli Peppers, invitații speciali ai lui Bruno Mars la Super Bowl 2014

Red Hot Chilli Peppers a fost fondată în 1983, având în palmares 7 Premii Grammy și peste 80 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În 2012, trupa a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. Pentru perioada următoare, Red Hot Chilli Peppers pregătește lansarea unui nou material discografic, al 11-lea din carieră. Conform interviurilor acordate presei, formația va intra în studioul de înregistrări chiar anul acesta.

RHCP a concertat în premieră în România pe 31 august 2012. La evenimentul de la Arena Națională au participat în jur de 50.000 de spectatori. Citește impresii de la concert și vezi galeria de poze.

Bruno Mars a confirmat în septembrie 2013 că a fost invitat să cânte la Super Bowl 2014. Finala campionatului de fotbal american este unul dintre cele mai vizionate evenimente din Statele Unite. Concertul susținut în pauza jocului este catalogat drept un puternic motor de promovare. Artiștii care au cântat în trecut au pus în scenă unele dintre cele mai spectaculoase prestații, dar și unele dintre cele mai controversate. Super Bowl 2014 va avea loc pe 2 februarie, pe stadionul Metlife Stadium din New Jersey.

Citește mai multe despre Bruno MarsRed Hot Chili Peppers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blazzaj serbează 15 ani de carieră în Club Control

După o călătorie de 15 ani şi un pic, Blazzaj aselenizează în Club Control din Bucureşti. Înarmați până peste dinți...

Închide