Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Queens of The Stone Age înregistrează un nou album în 2014

Trupa Queens Of The Stone Age urmează să compună noi piese pentru un viitor material, declaraţia aparţinându-i solistului şi chitaristului Josh Homme.
Queens of the Stone Age: Josh Homme, Troy Van Leeuwen, Dean Fertita, Michael Shuman, Jon Theodore

Queens of the Stone Age: Josh Homme, Troy Van Leeuwen, Dean Fertita, Michael Shuman, Jon Theodore

Declaraţia frontman-ului este surprinzătoare având în vedere că cel mai recent disc al trupei "...Like Clockwork" a fost lansat vara trecută, iar de atunci QOTSA a susţinut numeroase concerte de promovare. Reprezentaţiile live vor face deliciul fanilor şi în acest an, însă până în toamnă când formaţia va reintra în studioul de înregistrări.

Avem piese mai mult decât suficiente pentru un viitor disc. Concertele sunt programate până în luna septembrie, dar imediat vom înregistra noile melodii. Când soseşte clipa de a realiza muzică, mă pierd în cel mai frumos mod. Acele momente sunt absolut minunate. - Josh Homme

Trupa urmează să susţină spectacole în America, Australia, Noua Zeelandă, pentru ca apoi să revină în Europa pentru o serie de festivaluri: Rock In Roma, Caribana Festival (Elveţia), Rock Am Ring şi Rock Im Park (Germania), Northside Festival (Danemarca) sau Frequency Festival din Austria.

Materialul "...Like Clockwork" a ajuns pe prima poziţie în clasamentul Billboard, înregistrând vânzări de peste 91.000 de copii doar în prima săptămână. De asemenea, discul primit cu mult entuziasm de critica muzicală a fost nominalizat şi la trei premii Grammy, inclusiv la categoria "Cel mai bun album rock". Ceremonia din acest an va avea loc pe data de 26 ianuarie în arena Staples Center din Los Angeles.

Urmăreşte mai jos înregistrarea video a unui întreg concert susţinut anul trecut de către Josh Homme&Co. în cadrul festivalului de muzică Austin City Limits din Texas.

Queens of the Stone Age - Concert în Austin 2013

Citește mai multe despre Queens Of The Stone Age
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Duet Shakira și Rihanna - “Can’t Remember to Forget”

Rihanna a confirmat titlul noului single înregistrat în duet cu Shakira. Melodia se numește “Can’t Remember to Forget” și beneficiază...

Închide