Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Program și reguli acces pentru concertul Elliphant de la București

Sâmbătă, 25 ianuarie, va avea loc prima ediție Deck Sounds care îi are ca invitați pe RotoPerCutoR, YellLow și Elliphant, care este cap de afiș. Află programul și regulile de acces la eveniment.

Publicat

pe

Elliphant
Elliphant │ FOTO: totallystockholm.se

Sâmbătă, 25 ianuarie, va avea loc prima ediție Deck Sounds care îi are ca invitați pe RotoPerCutoR, YellLow și Elliphant, care este cap de afiș. Party-ul ce va avea loc în Atelierul de Producție, face parte dintr-o serie de evenimente programate pentru 2014 în cadrul acestei noi platforme muzicale care își propune să aducă în fața publicului român cât mai mulți artiști internaționali ai "noului val".

Accesul la eveniment se va face începând cu ora 22:00, programul serii fiind stabilit să înceapă în jurul orei 22:45 cu set-ul RotoPerCutoR, urmat de concertul trupei Yelllow. Elliphant va urca pe scenă după miezul nopții, însă organizatorii recomandă publicului să vină din timp, pentru a evita eventualele aglomerări la intrarea în club. Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video.

Originara din Stockholm, Elliphant, pe numele real Ellinor Olovsdotter, a devenit cunoscuta in aprilie 2012, odata cu lansarea single-ului Tekkno Scene ce a marcat debutul sau pe scena suedeza. Stilul sau extrem de aparte, un amestec de beat-uri indraznete pe ritmuri de indie electro si dancehall pop si influente jamaicane asumate, a fost rapid adoptat de trendseterii londonezi, Elliphant devenind unul dintre cei mai exotici noi artisti ce intrau in playlisturile cluburilor din Marea Britanie. In cateva luni insa piesele sale aveau sa rasune si dincolo de Ocean, odata cu semnarea unui contract cu Kemosabe Records – Sony Music Entertainment. Primul single lansat in State, Music is Life, a fost urmat de un prim turneu pe continentul nord-american, muzica sa contagioasa castigand tot mai multi adepti.

Elliphant - "Music Is Life"

Biletele pentru prima ediție Deck Sounds mai pot fi achiziționate din rețeaua magazinelor Diverta sau online, de pe Myticket.ro la prețul de 40 de lei, urmând ca în seara evenimentului acestea să poată fi cumpărate și de la intrarea în Atelierul de Producție, în limita disponibilității, la prețul de 50 de lei.

Deck Sounds este o nouă platformă muzicală dedicată tinerilor artiști a căror cariera a debutat deja pe scene europene, fiind considerați "the next best thing" în muzica dance hall, electro, indie rock internațională.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Deck Sounds prezinta Elliphant – in concert la Bucuresti
Concerte sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Elliphant

Loc
Atelierul de Producție
Comentează

Trending