Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Primul clip Macaulay Culkin alături de The Pizza Underground - VIDEO

Macaulay Culkin și colegii din The Pizza Underground au lansat primul lor videoclip. Așa cum era de așteptat, clipul îți stârnește apetitul atât pentru umor, cât și pentru pizza.
Primul videoclip Macaulay Culkin alături de colegii din The Pizza Underground

Primul videoclip Macaulay Culkin alături de colegii din The Pizza Underground

A comandat cineva pizza? Dacă da, să știți că se consumă "singur acasă" și vine la pachet cu mult umor, pe fundalul unor coveruri după The Velvet Underground.

Ce nu știm încă este dacă Macaulay Culkin a pus bazele noii sale trupe pentru a aduce un tribut legendarilor de la sus numita formație sau pur și simplu și-a pus în valoare simțul umorului dezvoltat încă de mic. Adepții teoriilor conspiraționiste ar putea crede că întregul proiect nu e altceva decât o reclamă la pizza. Toate acestea sunt însă niște speculații. Cert este că The Pizza Underground a lansat primul videoclip, în echipa de producție fiind de menționat regizorul Adrian Arredondo, directorul de fotografie Allen Otto și art directorul Max Bode.

Macaulay Culkin și colegii par să se distreze copios cântând despre pizza, rolul fiecăruia în formație fiind esențial pentru actuala formulă umoristică. Actorul cântă la tobe, voce și kazoo, Matt Colbourn preluând partea de voce și chitară, Phoebe Kreutz dă glas unui instrument de percuție numit glockenspiel, Deenah Vollmer dă frâu liber creativității folosind cutia de pizza drept instrument muzical și Austin Kilham a preluat tamburina.

The Velvet Underground, trupa după care The Pizza Underground realizează momentan coveruri, a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1996, fiind poziționată de editorii Rolling Stone pe locul 19 în topul "100 Greatest Artists of All Time". Bazele formației au fost puse de Lou Reed și John Cale în anii '60, managerul trupei fiind nimeni altul decât Andy Warhol, promotor al mișcării pop-art.

Primul clip Macaulay Culkin alături de colegii din The Pizza Underground

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Înregistrări rare cu Nirvana din ultimul concert susținut în Los Angeles - VIDEO

Un regizor, apropiat al formației Nirvana, a lansat un colaj cu înregistrări din ultimul concert susținut de trupă în decembrie...

Închide