Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Trupa Pixies a lansat "Magdalena" - VIDEOCLIP

Urmărește pe InfoMusic noul videoclip "Magdalena" lansat de trupa Pixies. Melodia promovează "EP-2", lansat de trupă pe 3 ianuarie.

Publicat

pe

Secvență videoclip Pixies - "Magdalena"
Secvență videoclip Pixies - "Magdalena"

Noul videoclip Pixies este provocator și foarte diferit față de clipurile precedente ale formației. "Magdalena" a fost conceput și regizat de Judy Jacob, care a mai realizat niște filmări pentru turneul mondial "Doolittle", pe care grupul l-a susținut în perioada 2009-2011. În videoclip, rolul principal este interpretat de artistul, dansatorul și actorul britanic Nando Messias.

Piesa promovează materialul "EP-2", lansat pe 3 ianuarie. În afară de "Magdalena", tracklistul mai cuprinde următoarele melodii: "Blue Eyed Hexe", care beneficiază de un videoclip, "Greens and Blues" și "Snakes".

De când s-a reunit în 2004, trupa Pixies a lansat doar un single, "Bam Thwok" și un cover după Warren Zevon, "Ain't That Pretty At All". În 2013, grupul a revenit cu "EP-1", așteptat cu mare nerăbdare de către fani. Acesta este primul material înregistrat de grup după mai bine de 20 de ani de pauză. În același timp, este și primul album fără membrul fondator Kim Deal, care a părăsit formația la începutul anului trecut. "Another Toe In The Ocean" a fost extras de pe "EP-1" și a avut parte de un videoclip realizat de o echipă de animație din România. Apărut în ianuarie 2014, "EP-2" este al doilea material din serie lansărilor independente. În plus, toate EP-urile se bucură de artwork-uri semnate de Vaughan Oliver.

VIDEOCLIP: Pixies - "Magdalena"

Trending