Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Trupa Pixies a lansat "Magdalena" - VIDEOCLIP

Urmărește pe InfoMusic noul videoclip "Magdalena" lansat de trupa Pixies. Melodia promovează "EP-2", lansat de trupă pe 3 ianuarie.
Secvență videoclip Pixies -

Secvență videoclip Pixies - "Magdalena"

Noul videoclip Pixies este provocator și foarte diferit față de clipurile precedente ale formației. "Magdalena" a fost conceput și regizat de Judy Jacob, care a mai realizat niște filmări pentru turneul mondial "Doolittle", pe care grupul l-a susținut în perioada 2009-2011. În videoclip, rolul principal este interpretat de artistul, dansatorul și actorul britanic Nando Messias.

Piesa promovează materialul "EP-2", lansat pe 3 ianuarie. În afară de "Magdalena", tracklistul mai cuprinde următoarele melodii: "Blue Eyed Hexe", care beneficiază de un videoclip, "Greens and Blues" și "Snakes".

De când s-a reunit în 2004, trupa Pixies a lansat doar un single, "Bam Thwok" și un cover după Warren Zevon, "Ain't That Pretty At All". În 2013, grupul a revenit cu "EP-1", așteptat cu mare nerăbdare de către fani. Acesta este primul material înregistrat de grup după mai bine de 20 de ani de pauză. În același timp, este și primul album fără membrul fondator Kim Deal, care a părăsit formația la începutul anului trecut. "Another Toe In The Ocean" a fost extras de pe "EP-1" și a avut parte de un videoclip realizat de o echipă de animație din România. Apărut în ianuarie 2014, "EP-2" este al doilea material din serie lansărilor independente. În plus, toate EP-urile se bucură de artwork-uri semnate de Vaughan Oliver.

VIDEOCLIP: Pixies - "Magdalena"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Lyric video care parodiază....lyric videos

Cei de la The Key Of Awesome au realizat un lyric video care parodiază ideea de lyric video. Urmărește pe...

Închide