Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Pitbull și Jennifer Lopez cântă imnul Campionatului Mondial de Fotbal 2014

Melodia oficială a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia este cântată de Pitbull și Jennifer Lopez alături de Claudia Leitte.
Rapperul Pitbull și cântăreața braziliană sunt autorii temei muzicale de la FIFA World Cup 2014

Rapperul Pitbull și cântăreața braziliană sunt autorii temei muzicale de la FIFA World Cup 2014

Melodia oficială a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 ce se desfășoară în Brazilia  se intitulează "We Are One (Ole Ola)". Aceasta este intrepretată de Pitbull și Jennifer Lopez în colaborare cu Claudia Leitte, o cântăreață din Brazilia. "We Are One (Ole Ola)" va fi cântată în premieră la ceremonia de deschidere programată pentru data de 12 iunie, la Arena de Sao Paulo.

Mă simt onorat să fiu alături de Jennifer Lopez și Claudia Leitte la FIFA World Cup. Cred cu tărie că acest joc minunat și puterea muzicii vor ajuta la apropierea oamenilor, pentru că suntem mai buni atunci când suntem uniți, a spus Pitbull.

Rapperul Pitbull va interpreta piesa oficială FIFA World Cup 2014

Rapperul Pitbull va interpreta piesa oficială FIFA World Cup 2014 (Foto: BudaMendes-FIFA/FIFA via Getty Images)

Am crescut într-o casă în care fotbalul era iubit, astfel că sunt foarte încântată să cânt la Ceremonia de Deschidere a Campionatului Mondial alături de Pitbull și Claudia Leitte. Este o celebrare incredibilă a unității la nivel global, al competiției și al sportului, a precizat Lopez.

Sunt extrem de bucuroasă să-mi reprezint țara la Campionatul Mondial alături de doi artiști incredibili, pe care îi admir și îi respect. Îmi place să îmi împărtășesc cultura și tradițiile prin muzică! Campionatul Mondial este unul dintre cele mai mari evenimente de pe planetă și abia aștept să dansez samba cu Pitbull și Jennifer Lopez, în Brazilia!, a declarat Claudia Leitte.

"We Are One (Ole Ola)" va fi lansată înainte de începerea Campionatului Mondial și va fi inclusă pe albumul "Official 2014 FIFA World Cup", care va fi lansat de Sony Music Entertainment.

Ultima piesa oficială a Campionatului Mondial a fost hitul "Waka Waka" interpretat de Shakira împreună cu grupul Freshly Ground din Africa de Sud. Până în prezent, melodia s-a vândut online în peste 17 milioane de exemplare, iar videoclipul are peste 600 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Shakira - "Waka Waka"

Citește mai multe despre Jennifer LopezPitbull
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Evgeni Plushenko reprezintă Rusia la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi

În urma deciziei oficiale venite din partea Federației Ruse de Patinaj Artistic și aprobată de Comitetul Olimpic Rus și de...

Închide