Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Piesă nouă David Guetta - "Shot Me Down" (feat. Skylar Grey) - AUDIO

David Guetta a realizat un cover al hitului “Bang Bang (My Baby Shot Me Down)” , lansat de Cher în 1966. Pentru noua versiune a piesei, producătorul francez a colaborat cu Skylar Grey, tânăra artistă care a compus piesa "Love The Way You Lie", interpretată de Eminem și Rihanna. Piesa "Shot Me Down" poate fi ascultată în articol.

David Guetta feat Skyler Grey - ”Shot Me Down”

Cu un program încărcat, ce a inclus colaborări cu Britney Spears și Lady Gaga David Guetta pregătește lansarea celui de-al 7-lea album de studio. DJ-ul francez nu a dezvăluit încă foarte multe informații despre noul disc, însă pentru a menține activă curiozitatea și nerbădarea fanilor artistul a dezvăluit recent o piesă nouă.

Intitulată "Shot Me Down", melodia este un cover după un clasic al anilor '60 și este lansată în colaborare cu Skylar Grey. Piesa originală "Bang Bang (My Baby Shot Me Down)" este compusă de Sonny Bono, fostul soț al lui Cher. Single-ul se găsește pe albumul  "The Sonny Side of Chér" (1966), un disc bine vândut și apreciat de critici. Primul cover al piesei a fost realizat de  Nancy Sinatra în 1966, noua versiune devenind extrem de populară.

În toamna anului trecut, David Guetta și artistul american Mikky Ekko, ce a colaborarat cu Rihanna pentru piesa "Stay", s-au implicat într-o campanie umanitară lansată de United Nations Foundation. Imnul proiectului "The World Needs More" este piesa "One Voice", compusă cu scopul de a atrage atenția publicului asupra unor probleme existente și de a strânge fonduri pentru cei care nu au o situație financiară foarte bună.

"Muzica are un impact foarte mare asupra oamenilor și are forța necesară de a-i aduce laolaltă, de a-i uni. Împreună ne putem folosi vocile pentru a aduce o schimbare în bine oamenilor nevoiași din întreaga lume. Sunt extrem de onorat să fac parte din această campanie. Dacă putem îmbunătăți situația actuală doar spunând care sunt lucrurile de care lumea are nevoie și putem strânge bani pentru a-i ajuta pe cei de la UN doar realizând un video, atunci wow. Chestia asta mi se pare incredibilă", a declarat David Guetta. 

Un fragment al videoclipului "One Voice" poate fi vizionat într-un articol anterior.

Citește mai multe despre David GuettaSkylar Grey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
De Sfântul Valentin ascultăm "Sinatra, With Love"

Cu ocazia Sfântului Valentin, familia lui Frank Sinatra a anunțat că va lansa o nouă compilație cu muzica celebrului artist....

Închide