Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Paul McCartney și Ringo Starr vor cânta împreună la Premiile Grammy

Membrii The Beatles rămași în viață, Paul McCartney și Ringo Starr, vor cânta împreună la gala de decernare a Premiilor Grammy de anul acesta.

Paul McCartneyși Ringo Starr (live New York,2009) (foto: Stephen Chernin)

Paul McCartney se bucură de mai multe nominalizări la Premiile Grammy, inclusiv la categoria Cea Mai Bună Piesă Rock, în timp ce Ringo Starr va primi premiul special pentru în întreaga carieră. Iar ca seara evenimentului să fie și mai interesantă, organizatorii anunță că cei doi artiști vor susține un moment live inedit.

La gala de decernare a Premiilor Grammy vor urca pe scenă și cei de la Metallica. Trupa serbează 25 de ani de la prima prestație la Grammy, astfel că pregătește un show special alături de pianistul chinez Lang Lang. Lista artiștilor care vor cânta pe 26 ianuarie la Staples Centre din Los Angeles include nume precum: Taylor Swift, Keith Urban, Kacey Musgraves, John Legend cu Macklemore și Ryan Lewis, Lorde, Katy Perry , Kendrick Lamar cu Imagine Dragons.

Tot la Premiile Grammy vom avea ocazia să-i vedem live pe cei de la Daft Punk pentru prima dată de când au revenit cu albumul "Random Acces Memories". Duo-ul francez va fi acompaniat pe scenă de Stevie Wonder, Pharrell Williams și Nile RodgersDaft Punk se bucură de 5 nominalizări, inclusiv la categoria Albumul Anului.

În 2014, Premiile Grammy ajung la cea de-a 56-a ediție. Printre artiștii nominalizați se numără senzația de 17 ani, Lorde, James Blake, Jay-Z, Eminem, Katy Perry, Justin Timberlake, Imagine Dragons, Black Sabbath, David Bowie, Bruno Mars și Lana Del Rey - Vezi lista completă.

 Paul McCartney și Ringo Starr - "With a Little Help From My Friends" (New York, 2009)

Citește mai multe despre Ringo StarrThe Beatles
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Can't Remember To Forget You" (Shakira și Rihanna), hit în 39 de țări

Duetul lansat de Shakira și Rihanna a debutat pe primul loc în iTunes în 39 de țări. "Can't Remember To...

Închide