Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Paramore stabilește 10 recorduri în videoclipul "Ain't It Fun"

Pe 2 decembrie Paramore și-a propus să stabilească într-un singur videoclip cele mai multe recorduri mondiale. Rezultatul este noul clip "Ain't It Fun", în care Hayley Williams și colegii par să ne întrebe: "Nu e distractiv să stabilești 10 recorduri mondiale în mai puțin de 4 minute?".
Paramore -

Paramore - "Ain't It Fun" (videoclip)

"Ain't It Fun" este videoclipul a cărui lansare a fost amânată de Paramore în noiembrie anul trecut, trupa alegând să promoveze în final un alt clip, respectiv cel al piesei "Daydreaming". La momentul respectiv, membrii Paramore nu erau mulțumiți de felul în care au decurs înregistrările și montajul, așa încât au hotărât să filmeze din nou clipul. Judecând după rezultat, apreciem că s-a meritat așteptarea, Hayley Williams, Jeremy Davis și Taylor York reușind să creeze un context interesant, în ton cu mesajul și ritmul piesei.

Noul scenariu al videoclipului "Ain't It Fun" merge pe ideea "performanței la locul de muncă", atribuind excesului de zel o latură distractivă. Paramore stabilește 10 noi recorduri mondiale, alese în așa manieră încât să nu presupună un efort ridicat, dar să transmită bună dispoziție, promovând acel spirit rebel specific Paramore.

În cele 3 minute și 48 de secunde ale clipului, Hayley, Jeremy și Taylor au zdrobit 30 de ceasuri cu chitările în doar 31.33 secunde, au prins un număr record de pene în 30 de secunde (18) și au distrus cele mai multe viniluri pe minut (58). Pentru a afla ce alte 7 recorduri a stabilit formația, puteți urmări videoclipul.

VIDEOCLIP: Paramore - "Ain't It Fun"

Noul album Paramore, ce include piesa "Ain't It Fun", a fost lansat oficial în aprilie 2013 și este primul material discografic al formației fără frații  Josh și Zac Farro. Discul a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200, fiind cel mai bine primit material din discografia formației.

Tracklist "Paramore" 

 1. "Fast in My Car"
 2. "Now"
 3. "Grow Up"
 4. "Daydreaming"
 5. "Interlude: Moving On"
 6. "Ain't It Fun"
 7. "Part II"
 8. "Last Hope"
 9. "Still Into You"
 10. "Anklebiters"
 11. "Interlude: Holiday"
 12. "Proof"
 13. "Hate to See Your Heart Break"
 14. "(One of Those) Crazy Girls"
 15. "Interlude: I'm Not Angry Anymore"
 16. "Be Alone"
 17. "Future"

Citește mai multe despre Paramore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă remixul lui Nicki Minaj la Young Thug - "Danny Glover" - AUDIO

Nicki Minaj începe anul 2014 cu o nouă lansare. Artista a realizat un remix la melodia lui Young Thug, "Danny...

Închide