Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Paramore stabilește 10 recorduri în videoclipul "Ain't It Fun"

Pe 2 decembrie Paramore și-a propus să stabilească într-un singur videoclip cele mai multe recorduri mondiale. Rezultatul este noul clip "Ain't It Fun", în care Hayley Williams și colegii par să ne întrebe: "Nu e distractiv să stabilești 10 recorduri mondiale în mai puțin de 4 minute?".

Publicat

pe

Paramore - "Ain't It Fun" (videoclip)
Paramore - "Ain't It Fun" (videoclip)

"Ain't It Fun" este videoclipul a cărui lansare a fost amânată de Paramore în noiembrie anul trecut, trupa alegând să promoveze în final un alt clip, respectiv cel al piesei "Daydreaming". La momentul respectiv, membrii Paramore nu erau mulțumiți de felul în care au decurs înregistrările și montajul, așa încât au hotărât să filmeze din nou clipul. Judecând după rezultat, apreciem că s-a meritat așteptarea, Hayley Williams, Jeremy Davis și Taylor York reușind să creeze un context interesant, în ton cu mesajul și ritmul piesei.

Noul scenariu al videoclipului "Ain't It Fun" merge pe ideea "performanței la locul de muncă", atribuind excesului de zel o latură distractivă. Paramore stabilește 10 noi recorduri mondiale, alese în așa manieră încât să nu presupună un efort ridicat, dar să transmită bună dispoziție, promovând acel spirit rebel specific Paramore.

În cele 3 minute și 48 de secunde ale clipului, Hayley, Jeremy și Taylor au zdrobit 30 de ceasuri cu chitările în doar 31.33 secunde, au prins un număr record de pene în 30 de secunde (18) și au distrus cele mai multe viniluri pe minut (58). Pentru a afla ce alte 7 recorduri a stabilit formația, puteți urmări videoclipul.

VIDEOCLIP: Paramore - "Ain't It Fun"

Noul album Paramore, ce include piesa "Ain't It Fun", a fost lansat oficial în aprilie 2013 și este primul material discografic al formației fără frații  Josh și Zac Farro. Discul a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200, fiind cel mai bine primit material din discografia formației.

Tracklist "Paramore" 

  1. "Fast in My Car"
  2. "Now"
  3. "Grow Up"
  4. "Daydreaming"
  5. "Interlude: Moving On"
  6. "Ain't It Fun"
  7. "Part II"
  8. "Last Hope"
  9. "Still Into You"
  10. "Anklebiters"
  11. "Interlude: Holiday"
  12. "Proof"
  13. "Hate to See Your Heart Break"
  14. "(One of Those) Crazy Girls"
  15. "Interlude: I'm Not Angry Anymore"
  16. "Be Alone"
  17. "Future"

Trending