Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Single nou Paolo Nutini - "Scream (Funk My Life Up)" - AUDIO

Paolo Nutini, scoțianul care cucerea publicul în 2006 cu balada "Last Request", s-a întors cu un nou single și cu cel de-al treilea album. Prima piesă lansată după o pauză discografică de 5 ani se numește “Scream (Funk My Life Up)” și este extrasă de pe discul "Caustic Love". Noul material va apărea pe piață în aprilie 2014.

Paolo Nutini

Scoțianul cu rădăcini italiene din partea tatălui a revenit la pupitrul de control și este pregătit să ne prezinte un Paolo Nutini mai carismatic, mai matur și mai determinat. După o pauză de 5 ani de la ultimul album, "Sunny Side Up" (2009), tânărul artist ne prezintă noul single "Scream (Funk My Life Up)". Piesa a avut deja premiera pe radio în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la BBC Radio 1, unde a fost prezentată folosindu-se sintagma "Hottest Record in the World".

"Scream (Funk My Life Up)", ce poate fi ascultat mai jos, este primul single dezvăluit de pe noul album "Caustic Love". Cel de-al treilea disc din cariera artistului de 27 de ani va apărea pe piață în aprilie 2014. Paolo Nutini a colaborat pe partea de producție a acestui material cu Marc William Brown, Karen Killeen, Morgana Mazzulla și Kelly Parker.

Paolo Nutini - "Caustic Love" (Album Trailer)

Cunoscut pentru obișnuința de a cânta mereu cu ochii închiși și pentru timbrul distinctiv, cu o răgușeală mulată perfect pe ritmuri de soul, reggae și funk, Paolo Nutini a fost îndrăgit de public încă de la debut. În 2006 apărea pe piață primul album, intitulat "These Streets". Discul a inclus hiturile "Last Request", "Jenny Don't Be Hasty" și "Rewind", urcând până pe poziția a treia în UK Albums Chart. A urmat materialul "Sunny Side Up", clasat și mai bine, chiar în fruntea topului din UK.

În iulie 2012, Paolo Nutini a cântat în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra alături de trupe precum Duran Duran, Snow Patrol și Stereophonics.

Paolo Nutini - "Scream (Funk My Life Up)"

Citește mai multe despre Paolo Nutini
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă Lana Del Rey - "Once Upon A Dream" (soundtrack Maleficent) - AUDIO

În vara acestui an are premiera în cinematografe noua producție Disney, "Maleficent", cu Angelina Jolie în rolul principal. Soundtrack-ul peliculei...

Închide