Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

OutKast sărbătorește reunirea cu 40 de concerte

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la apariția albumului de debut, OutKast se reunește în 2014 și anunță că va susține 40 de concerte, în cadrul festivalurilor din întreaga lume.
OutKast

OutKast │ FOTO: OutKast

Săptămâna trecută au fost confirmate 2 concerte pentru 2014 cu OutKast - Coachella (Indio, California) și Governors Ball (New York). Acum, formația anunță că în decursul anului va fi prezentă la nu mai puțin de 40 de festivaluri. Andre 3000 și Big Boi se reunesc pentru a aniversa împlinirea a 20 de ani de la apariția albumului de debut "Southernplayalisticadillacmuzik" din 1994.

Să revenim pe scenă împreună este cel mai emoționant mod în care vă mulțumim tuturor pentru că ați susținut Outkast timp de 20 de ani - Andre 3000.

Sunt nerăbdător să preiau scena alături de al meu Bro Ski iar fanilor din întreaga lume vă mulțumesc din suflet, totul este pentru voi - Big Boi.

OutKast s-a destrămat în 2007, ultimul disc lansat fiind "Idlewild". Duo-ul a luat naștere în 1992 și s-a remarcat încă de la albumul debut datorită sound-ului unic ce îmbina armonios hip hop-ul cu muzica funk, soul, rock, jazz și blues. Succesul comercial al trupei a început să crească în 2001 datorită hitului "Ms. Jackson" și a atins cele mai înalte cote în 2003, odată cu lansarea discului "Speakerboxxx/The Love Below". Materialul a câștigat Premiul Grammy la categoria Albumul Anului și a dat unele dintre cele mai cunoscute hituri OutKast - "Hey Ya!" și "The Way You Move"Big Boi și Andre 3000 nu au mai susținut un concert din 2004, astfel că, aparițiile live sunt așteptate cu nerăbdare de către fani.

VIDEOCLIP: OutKast - "Hey Ya!"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Stéphane Lambiel se alătură distribuției Kings On Ice

Stéphane Lambiel, unul dintre cei mai valoroși și îndrăgiți patinatori la nivel internațional, se alătură distribuției Kings On Ice Olympic...

Închide