Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

OutKast se reunește în 2014

Celebrul duo format din Big Boi și Andre 3000 revine pe scena festivalurilor în 2014. Este oficial că OutKast va concerta la Coachella (Indio, California) și Governors Ball (New York).
OutKast

OutKast

Urmărește-ne pe

După luni de speculații, reunirea grupului OutKast este confirmat. Însă, potrivit Revolt TV, Big Boi și Andre 3000 revin împreună doar pentru o serie de concerte la festivaluri și nu au în plan un album nou.

OutKast s-a destrămat în 2007, ultimul disc lansat fiind "Idlewild". Duo-ul a luat naștere în 1992 și s-a remarcat încă de la albumul debut datorită sound-ului unic ce îmbina armonios hip hop-ul cu muzica funk, soul, rock, jazz și blues. Succesul comercial al trupei a început să crească în 2001 datorită hitului "Ms. Jackson" și a atins cele mai înalte cote în 2003, odată cu lansarea discului "Speakerboxxx/The Love Below". Materialul a câștigat Premiul Grammy la categoria Albumul Anului și a dat unele dintre cele mai cunoscute hituri OutKast - "Hey Ya!" și "The Way You Move". Reunirea trupei coincide cu aniversarea a 20 de ani de la apariția primului disc "Southernplayalisticadillacmuzik" din 1994.

Big Boi și Andre 3000 nu au mai susținut un concert din 2004, astfel că, prima apariție live este așteptată cu nerăbdare de către fani. OutKast va concerta la festivalul Coachella ce se desfășoară în perioada 12-14 și 19-21 aprilie, în Indio, California. Cel de-al doilea concert confirmat este în cadrul festivalului Governors Ball Music. Evenimentul are loc în perioada 6-8 iunie, în Island Park din din New York. De asemenea, există zvonuri că OutKast va fi prezentă și la festivalul CounterPoint, programat pe 25-27 aprilie în Georgia, orașul natal al trupei.

VIDEOCLIP: OutKast - "Ms. Jackson"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Motley Crue anunță turneul de adio

Motley Crue va anunța în scurt timp datele turneului de adio care va ține 2 ani. Turneul ar putea începe...

Închide