Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Organizatorii concertului Avicii din România justifică anularea show-ului

Concertul Avicii anunțat de MEI Concerts Entertainment pentru data de 2 mai 2014 a fost infirmat de DJ, biletele pentru acest eveniment fiind scoase din vânzare. Organizatorii oferă publicului primele explicații publice, anunțând că cei care și-au cumpărat bilete își pot recupera banii la cerere.

Publicat

pe

Avicii
Avicii │ FOTO: www.facebook.com

MEI Concerts Entertainment, organizatorul concertului Avicii în România, transmite publicului explicații despre data concertului și postarea de pe pagina Avicii, în cadrul căreia acesta neagă posibilitatea unui spectacol la București, în data de 2 mai.

"Pentru acest concert, compania noastra a semnat un contract cu o agentie din Tunisia care pretindea că îl reprezintă pe Avicii în Europa. În urma discuțiilor pe care MEI Concerts Entertainment le-a avut cu adevăratul management Avicii, s-au trimis documentele semnate cu agenția din Tunisia, care s-a dovedit a nu fi reprezentantul legal al acestui artist. Drept urmare, s-a atestat faptul că MEI Concerts Entertainment nu a fost responsabilă pentru cele întâmplate, ci a fost victima unei înșelăciuni", a declarat Ross Ranallo, directorul MEI Concerts Entertainment.

Conform organizatorilor, ca urmare a celor întâmplate, Avicii va da în judecată agenția din Tunisia.

"Managementul trupei Avicii și-a exprimat dorința de a lua măsuri legale împotriva agenției din Tunisia. După finalul turneului din America, reprezentanții Avicii ne vor furniza o dată valabilă pentru un concert în România. De-a lungul timpului Mei Concerts Entertainment a organizat concerte de marcă în România, precum cel al lui Michael Bolton sau Toto Cutugno și nu se va opri aici. În ceea ce privește biletele la concertul din 2 mai, vânzarea acestora a fost oprită. Celor care și-au cumpărat deja bilet, li se vor rambursa banii, la cerere", a mai declarat Ross Ranallo.

Pentru mai multe detalii despre concertul Avicii de la București și mesajul transmis de DJ pe pagina sa de Facebook puteți citi un articol anterior.

Trending