Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

OneRepublic a lansat "Burning Bridges" - LYRIC VIDEO

Cei de la OneRepublic au lansat un nou lyric video, pentru melodia "Burning Bridges", pe care îl puteți urmări pe InfoMusic. Piesa este extrasă de pe albumul "Native", apărut anul trecut.
Secvență lyric video OneRepublic -

Secvență lyric video OneRepublic - "Burning Bridges"

"Burning Bridges" a fost compusă de solistul Ryan Tedder și basistul Brent Kutzle, care s-au ocupat și de producția ei în colaborare cu Zdar and Boombass și Zancanella. Melodia se bucură de un lyric video interesant, în care personajul principal părăsește orașul și ajunge într-un loc pustiu, pentru a se despărți de televizorul său.

Piesa face parte din tracklist-ul albumului "Native". În prima săptămână de la lansare, discul s-a vândut în 60.000 de unități și a debutat pe locul 4 în topul Billboard 200. Formația, care în 2006 spărgea recordurile de difuzări cu single-ul de debut "Apologize", a revenit cu un nou material discografic în martie anul trecut. Inițial, "Native" trebuia să apară în noiembrie 2012, dar lansarea a fost ulterior amânată. Promovarea discului a început în august 2012 cu single-ul "Feel Again" care a atins pozițiile 36 în top Billboard Hot 100 și 59 în clasamentul Canadian Hot 100. În același timp, piesa a avut și un rol caritabil, o parte din câștigurile realizare din vânzările single-ului fiind donate campaniei Save the Children's Every Beat Matters. În plus, solistul Ryan Tedder a compus piesa fiind inspirat de înregistrări ale bătăilor inimilor unor copiii din sate din Malawi și Guatemala, iar pulsul ce se aude la începutul melodiei este real.

Al doilea single lansat a fost "If I Loose Myself", în ianuarie 2013. Melodia a fost inclusă pe coloana sonoră a noului sezon din "One Life To Live", un serial american datează din anul 1968, fiind mai vechi decât celebrul "Tânăr și neliniștit". Apoi a urmat "Counting Stars", care se află pe locul 2 în topul Billboard 100. În august anul trecut a apărut single-ul cu numărul 4, "Something I Need", iar pentru 2014 este anunțat single-ul "I Lived".

LYRIC VIDEO: OneRepublic - "Burning Bridges"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8HaU7Lq0tew&w=600]

Citește mai multe despre OneRepublic
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Days Of Confusion lansează clipul "Bloodstream" - VIDEO

Trupa Days Of Confusion lansează videoclipul "Bloodstream" în care rolul principal feminin este interpretat de Andreea Popescu, fostă dansatoare a...

Închide