Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Ascultă noul single Kylie Minogue, "Into The Blue" - AUDIO

Noul single Kylie Minogue, "Into The Blue", a apărut pe internet cu o săptămână înainte de lansarea oficială. Ascultă în articol prima piesă de pe cel de-al 12-lea disc al divei australiene.
Kylie Minogue -

Kylie Minogue - "Into The Blue"

Urmărește-ne pe

Kylie Minogue va lansa anul acesta cel de-al 12-lea album de studio. După o pauză de aproape 4 ani de la apariția discului "Aphrodite", lansat în iulie 2010, artista a anunțat că pregătește noi surprize muzicale pentru fanii săi.

"La mulți ani #Lovers....Vă doresc numai bine și sunt nerăbdătoare să vă împărtășesc noile mele piese în #KM2014 #IntoTheBlue"

Acestea au fost urările transmise de Kylie Minogue în ajunul Revelionului, informațiile dezvăluite pregătind publicul pentru noi compoziții. Deși inițial s-a presupus că "Into The Blue" este titlul noului material discografic, în cele din urmă s-a aflat că acesta este numele primului single.

"Avem primul single. Toți cei care l-au ascultat mi-au spus că este fără urmă de dubiu o melodie în stil Kylie. Să spunem că este un mix între partea avant-garde a piesei "Slow" , sau, în orice caz diferit de pop-ul clasic al single-ului "Love At First Sight", și latura modernă, contemporană a hitului "[Can't] Get You Out of My Head". Noi sperăm să fie un nou "[Can't] Get You Out of My Head". Da, cred că este cu adevărat o piesă Kylie, oricare ar fi definița pentru asta. Mi se potrivește. Pentru că îmi place să fiu un entertainer și să nu rămân blocată doar pe partea de cântat", a povestit Kylie Minogue într-un interviu acordat publicației franceze Le Figaro.

Single-ul "Into The Blue" a fost programat pentru lansarea pe radio pe data de 27 ianuarie. Piesa a ajuns însă pe internet înainte de această dată. Conform unei surse neoficiale, melodia ar putea fi compusă de Kelly Sheehan, ce a colaborat în 2008 cu Mariah Carey pentru hitul "Touch My Body". Noul single beneficiază deja de un videoclip, filmat pe 5 ianuarie, data lansării lui nefiind încă anunțată.

Recent, Kylie Minogue a lansat alături de Laura Pausini piesa "Limpido". Videoclipul single-ului poate fi urmărit într-un articol anterior.

Kylie Minogue - "Into The Blue" (audio)

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sore a lansat clipul "Dor să-ți fie dor" - VIDEOCLIP

Sore a lansat videoclipul single-ul "Dor să-ți fie dor", o piesă de dragoste emoționantă, compusă chiar de artistă. Clipul reflectă...

Închide