Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Noul single U2 - "Invisible" va fi gratuit pe iTunes timp 24 de ore

Trupa U2 face un gest inedit. Timp de 24 de ore fanii vor avea ocazia de a descărca gratis noul single "Invisible", de pe iTunes. Acesta promovează viitorul album al trupei.

Publicat

pe

Noul single U2 - "Invisible" va fi gratuit pe iTunes pe 2 februarie 2014
Noul single U2 - "Invisible" va fi gratuit pe iTunes pe 2 februarie 2014 │ FOTO: www.facebook.com

Noul single al trupei U2 are și un rol caritabil întrucât vine în sprijinul campaniei desfășurate de RED, fundație ce luptă împotriva maladiei HIV / SIDA. Astfel, începând cu 2 ferbuarie, "Invisible" va putea fi descărcat gratis de pe iTunes, timp de 24 de ore. În plus, formația a anunțat pe site-ul său oficial că a filmat videoclipul piesei în Los Angeles, la începutul lunii ianuarie.

Organizația RED a fost înființată în 2006 de către Bono, solistul trupei, împreună cu Bobby Shriver. Cei doi au reuși de-a lungul timpului să convingă companii puternice să se implice în lupta împotriva SIDEI. În total, au strâns fonduri de peste 240 de milioane de dolari din donații, de la nume precum Apple și Starbucks, și din evenimentele RED.

Cei de la U2 încă lucrează la noul album și speră să-l finalizeze până în vară. Aceesta va fi primul material de la "No Line On the Horizon" din 2009. Potrivit unei declarații date de basistul formației, Adam Clayton, sound-ul discului va aduce aminte de cum suna trupa la început de carieră, dar și de maturitatea acumulată în cei peste 30 de ani de activitate muzicală. În același timp, zvonurile spun că Danger Mouse se ocupă de mixajul albumului și că tracklistul va include o colaborare cu solistul de la Coldplay, Chris Martin.

În noiembrie 2013, U2 a lansat prima piesă după o pauză de 3 ani. "Ordinary Love" a fost compusă pentru coloana sonoră a filmului biografic "Mandela: Long Walk To Freedom" și a adus formației Globul de Aur la categoria Cea Mai Bună Piesă Originală.

U2 - "There Is No Them, Only Us."

Comentează

Trending