Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Motley Crue a anunțat oficial turneul de adio

Motley Crue a confirmat oficial turneul de adio care va dura 2 ani. Acesta începe pe 2 iulie și îl are ca invitat special pe Alice Cooper. Nu este exclus ca Motley Crue să revină la București anul viitor după concertul susținut acum 2 ani la festivalul OST Fest 2012.

Publicat

pe

Motley Crue

După o carieră de 33 de ani formația americana Motley Crue a organizat pe 28 ianuarie 2014 un eveniment special, sub numele "RIP: All Bad Things Must Come To An End". Trupa a confirmat oficial turneul de adio, care va dura 2 ani, și care îl va avea ca invitat special pe Alice Cooper. Pentru ca această veste să fie credibilă, Motley Crue au semnat un contract legal prin care garantează că nu va mai concerta dupa 2015. Turneul va începe pe 2 iulie și nu este exclus ca Motley Crue să revină la București anul viitor după concertul susținut acum 2 ani la festivalul OST Fest 2012.

Într-un interviu acordat în luna octombrie 2013, basistul Nikki Sixx a declarat despre această retragere:

"Se va întâmpla, dar nu știm când. Atunci când va sosi clipa vom vorbi despre asta. Fanii trebuie să afle că cel mai important lucru la acest turneu de adio este ca noi nu mințim. Nu spunem gata, veniți la concert că este ultimul iar peste câțiva ani să ne întoarcem pe scenă. Pentru noi este important să planificăm totul cu mare atenție pentru ca lucrurile să iasă perfect. Avem o bază mare de fani devotați, formată din oameni care ne sunt alături încă de la începutul carierei noastre dar și din adolescenți care ne ascultă discurile. Suntem recunoscători că am avut șansa și puterea de a ne reinventa în toți acești ani. Criticii ne-au umilit de foarte multe ori, mulți oameni au încercat să ne scoată din istoria muzicii însă am rezistat și cu siguranță acest turneu va fi unul de neuitat."

Deși nu sunt chiar bătrâni pentru a se retrage - Vince Neil (53 de ani), Tommy Lee (52 de ani), Nikki Sixx (56 de ani) și Mick Mars (63 de ani) - motivul pare a fi starea de sănătate a chitaristului. Mars, care neagă că acesta este adevărul, suferă încă de la vârsta de 17 ani de spondilită anchilozantă, boală care afectează coloana vertebrală (aceasta se deformează şi îşi pierde mobilitatea).

Motley Crue - "Girls, Girls, Girls"

Motley Crue a luat naştere în 1980 în California şi a reuşit să vândă până în prezent peste 85 de milioane de albume în întreaga lume. În cei 33 de ani de carieră trupa a lansat 9 albume de studio, însă discurile "Shout at the Devil" (1983), "Theatre of Pain" (1985) şi "Girls, Girls, Girls" (1987) le-au adus celebritatea la nivel internaţional. Motley Crue este celebră și pentru show-urile live, fiecare reprezentaţie  fiind unică şi atent pregătită.

Trending