Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Motley Crue anunță turneul de adio

Motley Crue va anunța în scurt timp datele turneului de adio care va ține 2 ani. Turneul ar putea începe în luna mai 2014.

Motley Crue

După o carieră de 33 de ani formația americana Motley Crue va organiza pe 28 ianuarie 2014 un eveniment special, sub numele "RIP: All Bad Things Must Come To An End". Este de așteptat ca trupa să ofere primele detalii ale turneului de adio care va dura 2 ani. Se pare că turneul este programat să înceapă în luna mai 2014 și nu este exclus ca Motley Crue să revină la București după concertul susținut acum 2 ani la festivalul OST Fest 2012. Într-un interviu acordat în luna octombrie 2013, basistul Nikki Sixx a declarat despre această retragere:

"Se va întâmpla, dar nu știm când. Atunci când va sosi clipa vom vorbi despre asta. Fanii trebuie să afle că cel mai important lucru la acest turneu de adio este ca noi nu mințim. Nu spunem gata, veniți la concert că este ultimul iar peste câțiva ani să ne întoarcem pe scenă. Pentru noi este important să planificăm totul cu mare atenție pentru ca lucrurile să iasă perfect. Avem o bază mare de fani devotați, formată din oameni care ne sunt alături încă de la începutul carierei noastre dar și din adolescenți care ne ascultă discurile. Suntem recunoscători că am avut șansa și puterea de a ne reinventa în toți acești ani. Criticii ne-au umilit de foarte multe ori, mulți oameni au încercat să ne scoată din istoria muzicii însă am rezistat și cu siguranță acest turneu va fi unul de neuitat."

Deși nu sunt chiar bătrâni pentru a se retrage - Vince Neil (53 de ani), Tommy Lee (52 de ani), Nikki Sixx (56 de ani) și Mick Mars (63 de ani) - motivul pare a fi starea de sănătate a chitaristului. Mars, care neagă că acesta este adevărul, suferă încă de la vârsta de 17 ani de spondilită anchilozantă, boală care afectează coloana vertebrală (aceasta se deformează şi îşi pierde mobilitatea).

Motley Crue - "Girls, Girls, Girls"

Motley Crue a luat naştere în 1980 în California şi a reuşit să vândă până în prezent peste 85 de milioane de albume în întreaga lume. În cei 33 de ani de carieră trupa a lansat 9 albume de studio, însă discurile "Shout at the Devil" (1983), "Theatre of Pain" (1985) şi "Girls, Girls, Girls" (1987) le-au adus celebritatea la nivel internaţional. Motley Crue este celebră și pentru show-urile live, fiecare reprezentaţie  fiind unică şi atent pregătită.

Caruselul lui Tommy Lee - OST Fest - Motley Crue

Caruselul lui Tommy Lee - OST Fest - Motley Crue

Motley Crue a concertat la București în cadrul OST Fest 2012, citește recenzia zilei

Citește mai multe despre Motley Crue
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Melanie C (Ex-Spice Girls) vrea să înregistreze un nou album solo

Fosta membră Spice Girls, Melanie C, își dorește să se întoarcă în studioul de înregistrări, mărturisind într-un interviu că îi...

Închide