Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Moonspell este al doilea headliner confirmat pentru Metalhead Meeting

Moonspell este al doilea headliner care va cânta la festivalul Metalhead Meeting. Evenimentul va avea loc pe 7 iunie la Arenele Romane din București iar până în prezent au mai confirmat formațiile Sepultura (headliner), Last Hope și Endisght.

Publicat

pe

Moonspell

Moonspell, cea mai notabilă trupă portugheză, este al doilea headliner care va cânta la festivalul Metalhead Meeting. Evenimentul va avea loc pe 7 iunie la Arenele Romane din București iar până în prezent au mai confirmat formațiile Sepultura (headliner), Last Hope și Endisght.

RECOMANDARE: Urmărește interviul video cu solistul  Moonspell, Fernando Ribeiro

Moonspell este o bincunoscută trupă de gothic metal, stilul său fiind recunoscut pentru amestecul de influențe black metal, doom metal și dark metal. Formația a fost înființată în 1992 în Portugalia și a debutat în 1994 cu EP-ul "Under the Moonspell". Moonspell a devenit reprezentativă pentru curentul metal din Portugalia, fiind una dintre primele trei trupe rock ce au reușit să ocupe cele mai înalte pozitii în clasamentele portugheze, alături de Metallica și Iron Maiden. După succesul local, a reușit să se impună și pe scena internațională. Moonspell a lansat 9 albume de studio, ultimul dintre acestea fiind "Alpha Noir / Omega White" (2012).

Pe 7 iunie 2014 la Arenele Romane, Moonspell promite un setlist special care va include piese precum "Luna","Alma Mater","Vampiria","Scorpion Flower","Mephisto", "Opium", "Finistera", "At Tragic Heights" sau "Full Moon Madness". Ultimul concert Moonspell la București a avut loc în 2012 la festivalul B'EstFest. Citește recenzia și vezi galeria de poze.

Moonspell - "White Skies"

Preț bilet Metalhead Meeting 2014:

Până pe 3 martie 2014:

  •     65 lei Acces General
  •     90 de lei Golden Circle
  •     120 de lei Golden + Meet & Greet cu artistii

Numarul de bilete in Golden Circle (in fata scenei) este limitat la 500 de persoane iar numarul de bilete Meet & Greet cu Golden Inclus este limitat la 30. Toti cumparatorii de bilete Meet & greet primesc automat si un tricou cu editia de anul trecut, Metalhead Meeting 2013. Biletele se pot gasi online exclusiv pe metalhead.ro si iabilet.ro (inclusiv cu plata ramburs sau OP) si in retelele de distributie Eventim, MyTicket, Bilete.ro si Biletoo.

PUBLICITATE
Comentează

Trending