Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Momente Grammy 2014: Daft Punk, Beyonce, Metallica - VIDEO

Gala Premiilor Grammy 2014 a oferit contextul ideal pentru cele mai incitante momente muzicale ale începutului de an. Daft Punk alături de Stevie Wonder și Nile Rodgers, Beyonce și Jay-Z, Metallica și Lang Lang au oferit show-uri de neuitat pe scena din Los Angeles. Urmărește cele mai impresionante prestații în articol.

Momente Grammy 2014

O nouă ediție a Premiilor Grammy i-a adus în fața milioanelor de telespectatori pe cei mai buni artiști ai momentului. Începând cu veterani precum Daft Punk, Beyonce, Jay-Z sau Metallica și continuând cu artiști din noua generație precum Lorde sau Macklemore & Ryan Lewis, gala ce s-a desfășurat la Staples Centre din Los Angeles a reușit să contopească într-un singur eveniment cele mai incitante momente ale anului, acoperind o largă paletă de genuri muzicale: electro, rock, alternativ, pop, R&B, hip hop și chiar muzică clasică.

Daft Punk la Premiile Grammy 2014

Daft Punk la Premiile Grammy 2014

Așa cum a promis, Daft Punk a păstrat prima interpretare live a hitului "Get Lucky" pentru Gala Premiilor Grammy 2014. Duo-ul francez a urcat pe scenă alături de Stevie Wonder, Pharrell WilliamsNile Rodgers, Chris Caswell, Nathan East, Omar Hakim și Paul Jackson Jr pentru o prestație ce va rămâne cu siguranță în memoria fanilor multă vreme de acum înainte.

"Încercăm să definim imaginar o paralelă între creier și partea de hard drive - modul întâmplător în care amintirile rămân într-o arhivă a memoriei. Muzica electronică se află într-o zonă de confort acum și nu se mișcă niciun milimetru. Artiștii nu ar trebui să se aplatizeze", declara cu ceva timp în urmă Thomas Bangalter de la Daft Punk, explicând conceptul din spatele discului prospăt distins cu un premiu Grammy la categoria Album Of The Year.

Daft Punk a fost marele câștigător de la Gala Premiilor Grammy de anul acesta, duo-ul francez plecând acasă cu 5 trofee.

Metallica alături de Lang Lang la Premiile Grammy 2014

Metallica alături de Lang Lang la Premiile Grammy 2014

Metallica a promis show și exact asta a livrat. Veteranii genului metal au încins atmosfera printr-o prestație alături de renumitul pianist Lang Lang. Momentul a marcat aniversarea a 25 de ani de la prima prestație a unei trupe hard rock la Premiile Grammy și totodată prima apariție live Metallica de la ediția din 1992 a galei.

Lang Lang a cântat pe 26 ianuarie prima piesă heavy metal din cariera sa: "One". Melodia a fost aleasă datorită semnificației sale în portofoliul Metallica, aceeași piesă fiind interpretată de trupă la Premiile Grammy din urmă cu 25 de ani.

Deși anul acesta Metallica nu a câștigat niciun premiu, formația are în palmares 9 Premii Grammy și un record mondial stabilit chiar la finalul anului trecut.

Beyonce și Jay-Z la Premiile Grammy 2014

Beyonce și Jay-Z la Premiile Grammy 2014

Beyonce și Jay-Z, acești "Bonnie and Clyde" ai muzicii R&B și hip hop, au interpretat live în premieră hitul "Drunk in love" în cadrul galei Premiilor Grammy 2014. Un moment bine ales pentru promovarea piesei, strategia de marketing a artistei fiind în general extrem de bine calculată. Ultima senzație reușită de Bey în materie de promovare a fost lansarea neanunțată a albumului "Beyonce". Printr-un concept vizual unic și o lipsă efectivă a promovării, artista a reușit să înregistreze vânzări record.

VIDEO: Daft Punk, Pharrell, Stevie Wonder la Premiile Grammy 2014

VIDEO: Metallica și Lang Lang la Premiile Grammy 2014

VIDEO: Beyonce și Jay-Z la Premiile Grammy 2014

Citește mai multe despre Daft PunkMetallica
RECOMANDARE:Cumpără un disc DAFT PUNK

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grammy 2014 - Câștigători, discursuri de acceptare a premiilor - VIDEO

Câștigătorii Premiilor Grammy 2014 au fost anunțați pe 26 ianuarie, în cadrul galei ce a avut loc la Staples Centre...

Închide