Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Moby lansează DVDul "Almost Home - Live At The Fonda, LA"

Moby va lansa pe 3 martie 2014 DVD-ul "Almost Home - Live At The Fonda, LA". Concertul a fost înregistrat în Los Angeles și îi are ca invitați pe Mark Lanegan, Skylar Grey și Damien Jurado, care apar și pe albumul "Innocents", lansat în octombrie 2013.

Publicat

pe

Moby

La 6 luni de la apariția albumului "Innocents" (1 octombrie 2013), Moby a anunțat că pe 3 martie 2014 va lansa DVD-ul "Almost Home - Live At The Fonda, LA". Materialul ii are ca invitati pe Mark Lanegan, Skylar Grey și Damien Jurado, care apar și pe album, și conține hiturile "Go", "Natural Blues'" sau "Why Does My Heart Feel So Bad?".

Albumul "Innocents" a fost înregistrat în apartamentul lui Moby și este produs de câștigătorul premiului Grammy, Mark “Spike” Stent care a lucrat cu nume ca Madonna, Lady Gaga, U2, Beyonce, Bjork, Depeche Mode, Spice Girls, Coldplay, Muse, Lily Allen, Gwen Stefani, No Doubt, Usher, Linkin Park, Maroon 5, Yeah Yeah Yeahs, Oasis, Keane, Massive Attack sau Bastille. Pentru acest disc Moby a invitat o serie de artiști precum Cold Specks, Wayne Coyne (The Flaming Lips), Mark Lanegan (Screaming Trees, Queens of the Stone Age, Mad Season), Damien Jurado, Skylar Grey și Inyang Bassey.

Moby - "Almost Home"

Moby, pe numele său adevărat Richard Herman Melville, a început să facă muzică încă de la vârsta de 9 ani, patru ani mai târziu având deja prima sa trupă de muzică punk, "Vatican Comandoes". Cariera sa muzicală a căpatat în timp valențe dintre cele mai diverse, ajungând de la rock, punk și heavy metal la dance, techno și chiar muzică ambientală. Moby s-a afirmat mai întâi ca DJ, primul său single, "Go", fiind lansat în 1991. Melodia a fost foarte bine primită de public și inclusă de revista Rolling Stone în topul celor mai bune piese din toate timpurile.

Cu 11 albumde studio, vândute în peste 20 de milioane de copii în toată lumea, numeroase discuri de aur și platină, Moby a colaborat cu numeroși artiști de renume, precum Sophie Elis Bextor, Britney Spears, Gwen Stefani și Kelis și a realizat remixuri pentru David Bowie, Metallica, The Beastie Boys sau Public Enemy.

Tracklist "Almost Home - Live AT The Fonda, LA"

  1. Everything That Rises
  2. Saints
  3. Don't Love Me
  4. A Case For Shame
  5. The Last Day
  6. A Long Time
  7. The Lonely Night
  8. Almost Home
  9. Tell Me
  10. The Dogs
  11. The Perfect Life
  12. Flower
  13. Why Does My Heart Feel So Bad?
  14. In My Heart
  15. Bodyrock
  16. Go
  17. Lift Me Up
  18. Slipping Away (Acoustic)
  19. In This World (Acoustic)
  20. Porcelain
  21. Southside
  22. We Are All Made Of Stars
  23. Honey
  24. Raining Again
  25. Disco Lies
  26. Extreme Ways
  27. Natural Blues
  28. Feeling So Real
  29. The Perfect Life (Acoustic Reprise)

Trending