Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Minola (ex-POPS) revine în muzică cu noul single "Fly, fly, fly" - LYRIC VIDEO

După o pauză de 7 ani, Minola, fosta componentă a trupei Pops, revine pe piața muzicală cu noul single "Fly, fly, fly". Acesta se bucură de un lyric video interesant, pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.

Publicat

pe

Minola
Minola

Am lipsit aproape șapte ani de pe scenă, însă viața de student la Drept și primii ani de practică m-au fascinat! Am observat că pot fi organizată, practică și atentă la detalii, adică opusul artistului din mine. Nici în această perioadă de pauză nu am abandonat însă muzica, am avut colaborări diverse, de la interpretat cover-uri până la muzică electronică deep house. În plus, mi-am continuat pasiunea pentru sporturi extreme și călătorii, a explicat Minola.

Single-ul "Fly, fly, fly" este compus de Minola, împreună cu echipa Tommo Production și este inspirat din viața artistei. Melodia beneficiază de un sound inedit, perfect pentru timbrul vocal special al cântăreței.

Mesajul piesei este unul pozitiv și simplu: nu există limite atunci când există pasiune. Fiecare dintre noi are o pasiune și fără pasiune nu cred că se poate trăi. Dacă încă nu ai descoperit ce te pasionează, trebuie să cauți acest lucru fără oprire.Viața mea, cu tot ce mi-a rezervat ea, plăcut sau mai puțin plăcut, este întotdeauna cea mai mare sursă de inspirație. Sunt un om foarte sincer și autoanalitic și mă voi uita mereu în interiorul meu. "Fly, fly, fly" este cu certitudine țelul meu și probabil al oricărei persoane care se va identifica cu această stare de spirit, a mai spus Minola.

Lyric video-ul realizat pentru piesă este fresh și colorat. Acesta a fost conceput de echipa formată din: Codrin Roibu - Artwork & Concept art, Iankoo Moraru - foto/video și Ironic - producție video.

Băieților le-a plăcut foarte mult piesa și se pare că i-a inspirat. Așa că, după stabilirea conceptului și a stylingului, realizat de Catrinel Popescu, a urmat o zi de filmări și shooting, la care am râs copios. Ne-am dorit ceva fresh, inedit, plin de viață și așa s-a ajuns la conceptul de animație care să cuprindă elemente foto și video, o îmbinare între ficțiune și realitate. Am ales cadre vesele și ipostaze care mă reprezintă. Îmi place la nebunie senzația de plutire și extaz pe care o emană acest video art, a încheiat artista.

LYRIC VIDEO: Minola - "Fly, fly, fly"

Comentează

Trending