Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Miley Cyrus și Madonna, asortate pentru MTV Unplugged - VIDEO

Miley Cyrus face tot ce îi stă în putință pentru a rămâne în atenția mediatică. Pentru show-ul de la MTV Unplugged, artista a invitat-o pe scenă pe Madonna, cele două realizând o fuziune de stiluri pe fundalul hiturilor "Don't Tell Me" și "We Can't Stop".
Madonna și Miley Cyrus la MTV Unplugged

Madonna și Miley Cyrus la MTV Unplugged

Miley Cyrus  și a sa prestație de la MTV VMA de anul trecut a stârnit un val mediatic ce a tot crescut treptat. Vârful a fost atins probabil odată cu lansarea videoclipului "Wrecking Ball", care i-a scandalizat pe fanii Hanna Montana și pe părinții acestora. Clipul a fost parodiat de nenumărate ori, ultimul spoof fiind realizat recent chiar de către starul porno Ron Jeremy.

Observând că atenția publicului începe să se îndrepte către alți artiști, Miley Cyrus s-a întors din nou la MTV, sursa creșterii sale în popularitate. Artista a fost vedeta ultimului show MTV Unplugged, în cadrul căruia a interpretat 10 piese de pe albumul "Bangerz".

Setlist Miley Cyrus la MTV Unplugged :

  1. ’4×4′
  2. ‘Do My Thang’
  3. ‘#GETITRIGHT’
  4. ‘SMS (Bangerz)’
  5. ‘Adore You’
  6. ‘Rooting for My Baby’
  7. ‘Drive’
  8. ‘Jolene’
  9. ‘Wrecking Ball’
  10. ‘Don’t Tell Me / We Can’t Stop’ (feat. Madonna)

Tematica spectacolului a fost stilul country, Miley Cyrus remintind publicului că rădăcinile sale sunt în Nashville.

"Încercăm să aducem Nashville în atenția publicului. Vrem să-i facem pe oameni să intre în spiritul country", a declarat Miley Cyrus  la Sunset Gower Studios.

Pentru ca show-ul să aibă și un punct culminant, Miley a invitat-o pe Madonna pentru un medley pe două dintre hiturile lor: "Don't Tell Me" și "We Can't Stop". Deși cele două nu s-au sărutat, așa cum s-a întâmplat cu Britney Spears și diva pop în urmă cu ceva ani, Madonna a intrat în jocul lui Miley, scoțând limba de dragul eventualelor discuții din presă.

Miley Cyrus și Madonna - "Don't Tell Me" / "We Can't Stop" (MTV Unplugged)

Citește mai multe despre MadonnaMiley Cyrus
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Thievery Corporation a lansat un nou single, "Depth of My Soul" - AUDIO

Thievery Corporation va lansa pe 1 aprilie un nou album intitulat "Saudade". Primul single de promovare, "Depth of My Soul"...

Închide