Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Enrique Iglesias concertează în octombrie la Cluj-Napoca Spotlight FestivalBob Sinclar vine la Spotlight - Festivalul Internațional al Luminii 2019 INFO CONCERT:
The Cure
Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au TalentUrmăreşte-l pe Aris Negoiţă, puştiul cu dans de senzaţie de la Românii au Talent - VIDEO INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Metallica a lansat "One" din filmul "Through The Never" - VIDEOCLIP

Filmul 3D lansat de Metallica în toamna anului trecut, "Through The Never" a apărut și pe DVD. Pentru promovarea materialului, trupa a lansat un extras cu interpretarea piesei "One".
Secvență video Metallica -

Secvență video Metallica - "One" live extras din "Through The Never"

"Metallica - Through The Never" este o producție inedită întrucât combină o poveste SF cu un concert Metallica. Avem 2 fire narative: concertul susținut de formație pe o scenă incredibilă și aventurile suprarealiste în care este prins un tânăr din staff-ul trupei, acțiunile petrecându-se în același timp.

Special pentru pelicula 3D, Metallica a construit o scenă imensă din care se ridică cruci, ies flăcări, lasere, holograme și elemente simbolistice ce amintesc de cele mai importante momente din cariera formației. Însă, filmul nu a reușit să capteze atenția publicului de masă, iar succesul nu s-a ridicat așteptărilor.

Fanii noștri au văzut cu siguranță filmul, dar oamenii pe care ne bazam că vor fi cumpăra bilete, cei care obișnuiesc să meargă la cinematograf, nu au fost la fel de motivați. Pentru noi, acest aspect este un mare semn de întrebare - de ce? Nu am putut să ne dăm seama.

Cu siguranță am repeta experiența. Singura diferență ar fi că de această dată am căuta pe cineva care să suporte toate costurile, a declarat chitaristul Kirk Hammett pentru Stereogum.

Scenariul și regia sunt semnate de Nimrod Antal, iar producția a fost realizată de Charlotte Huggins. Rolul tânărul este interpretat de Dane DeHaan, cunoscut pentru rolurile din "Chronicle" și "The Amazing Spider-Man 2". "Metallica - Through The Never" a debutat în cinematografele din România în octombrie 2013, iar în prezent este disponibil în format digital, pe DVD, Blu-Ray și 3D Blu-Ray.

VIDEOCLIP: Metallica - "One" (Through The Never)

Citește mai multe despre Metallica
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Organizatorii concertului Avicii din România justifică anularea show-ului

Concertul Avicii anunțat de MEI Concerts Entertainment pentru data de 2 mai 2014 a fost infirmat de DJ, biletele pentru...

Închide