Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Melanie C (Ex-Spice Girls) vrea să înregistreze un nou album solo

Fosta membră Spice Girls, Melanie C, își dorește să se întoarcă în studioul de înregistrări, mărturisind într-un interviu că îi este dor să lucreze la un proiect solo. Artista britanică a lansat ultimul material discografic în 2012.
Melanie C

Melanie C

Melanie C vrea să revină în peisajul muzical, concluzionând într-un interviu că nu există nimic pe lume care să o entuziasmeze mai mult decât compunerea de piese și concertele alături de fani.

"Am încercat să-mi investesc energia în lucruri care mă pasionează și trebuie să spun că nu există altceva care să mă facă mai fericită decât muzica. (...) Mi-a fost dor să lucrez la un proiect solo și mi-e dor totodată și de trupa mea, așa că vreau să înregistrez un nou album. Sper ca viitorul meu să fie în domeniul muzicii, teatrului, show-rilor live - sunt o triplă amenințare", a declarat Melanie C într-un interviu acordat publicației Metro.

Artista britanică, ce va împlini în curând 40 de ani, simte că acum este mai relaxată în privința carierei sale. Perioada de glorie alături de Spice Girls a fost destul de stresantă, Melanie C mărturisind că era mereu preocupată de ideea de a nu dezamăgi.

"Sunt mai puțin riguroasă acum în privința carierei. Atunci când ai 20 de ani încă încerci să-ți dai seama ce vrei să faci și ce vrei să obții în viață. Sunt mult mai relaxată acum. (...) Întotdeauna am fost ambițioasă și am avut suficient noroc în perioada Spice Girls, când am avut un succes fenomenal. Odată cu acest succes vine însă și stresul constant că trebuie să dai tot ceea ce ai pentru a simți că îl meriți. Uneori poate fi o povară. E bine că acum mă pot relaxa."

Melanie C a lansat în ultimii 15 ani 6 albume de studio: "Northern Star" (1999), "Reason" (2003), "Beautiful Intentions" (2005), "This Time" (2007), "The Sea" (2011) și "Stages" (2012). Ca artist solo, fosta Spice Girls a vândut peste 12 milioane de albume la nivel internațional.

Melanie C - "Never Be The Same Again" (Live on Jools)

Citește mai multe despre Spice Girls
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vânzări record de vinil în 2013

În Marea Britanie, vânzările de albume în format vinil au înregistrat în 2013 cele mai mari încasări din 1997. Primele...

Închide