Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Maxim a lansat "Sărutări criminale" - LYRIC VIDEO

Urmărește pe InfoMusic noul lyric video "Sărutări criminale", lansat de Maxim, boybandul lui Adrian Sînă.
Maxim - Sărutări criminale

Maxim - Sărutări criminale

Trupa lui Adrian Sînă a lansat cel de-al doilea single din carieră. Acesta se intitulează "Sărutări criminale" și se bucură de un lyric video realizat de Bogdan Păun. Melodia este compusă de Sînă, iar ochestrația este semnată de Orosz-Pal Jozsef.

Formația Maxim înseamnă Bogdan Medvedi, Marcus Sucilea, Gabriel Ciobota și Alexander Laiu. Noul single vine la câteva luni după debutul boyband-ului în studioul Premium Artist, debut ce a avut loc cu piesa "50/50" în deschiderea Media Music Awards 2013 de la Sibiu. Melodia beneficiază de un videoclip regizat de Sirbu Veaceslav Ilie. Acesta a fost lansat în octombrie anul trecut, iar până în prezent a strâns aproape 40.000 de vizualizări.

LYRIC VIDEO: Maxim - "Sărutări criminale"

Citește mai multe despre Adrian SinaMaxim
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Within Temptation - “Whole World Is Watching” ft. Dave Pirner - VIDEOCLIP

Within Temptation a dezvăluit videoclipul noului single "Whole World Is Watching". Piesa este o colaborare cu Dave Pirner, solistul trupei...

Închide