Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Marilyn Manson va lansa un album "cinematic"

Marilyn Manson a dezvăluit primele detalii despre următorul său album. Conform artistului, cel de-al 10-lea disc din carieră va fi unul "cinematic", încorporând elemente de blues și hard rock.
Marilyn Manson

Marilyn Manson

Urmărește-ne pe

Marilyn Manson a dezvăluit recent într-un interviu acordat NME că următorul său material discografic este aproape finalizat. Controversatul artist își intrigă fanii spunând că albumul va fi unul "cinematic", fără a anunța însă o dată de lansare sau vreun titlu.

"E un volum de muncă considerabil și sunt pe cale să definitivez ceea ce am început. Albumul este foarte cinematic. Partea redneck a personalității mele este vizibilă în voce, sound-ul încorporând influențe de old blues și elemente de hard rock. Vreau să valorific părțile bune din trecut, în ce privește muzica și personalitatea mea. Nu e vorba aici despre a fi mereu iritat de ce se întâmplă în lume, ci despre realizarea faptului că cineva trebuie să agite un pic apele. Îmi place să fiu dezechilibrat, să fiu impredictibil. Îmi place să-i îngrijorez pe cei din jur când vine vorba despre lucrurile care se pot întâmpla atunci când intru într-un restaurant sau joc într-un film. Mereu așteaptă cu sufletul la gură gândindu-se <<Ce-o să mai facă de data asta pentru a distruge chestia aia?>>. Iar eu vin apoi calm și-mi fac treaba așa cum trebuie, în speranța că ceea ce s-a întâmplat va transmite ideea total opusă despre realitate."

Ultimul album Marilyn Manson a apărut în 2012. "Born Villain" a debutat pe locul 10 în Billboard 200, cu vânzări de peste 39.000 de copii. De pe acest disc au fost promovate single-urile "No Reflection", "Slo-Mo-Tion" și "Hey Cruel World...".

Marilyn Manson a colaborat anul trecut cu Avril Lavigne pentru piesa "Bad Girl". Duetul celor doi poate fi ascultat mai jos.

Avril Lavigne - "Bad Girl" Ft. Marilyn Manson

Citește mai multe despre Marilyn Manson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Christine McVie revine oficial în Fleetwood Mac

Christine McVie, autoarea celor mai importante hituri Fleetwood Mac, revine oficial în formație. Publicistul trupei vehiculează ideea unui turneu Fleetwood...

Închide