Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Lucy Hale (Pretty Little Liars) a lansat "You Sound Good to Me" - VIDEOCLIP

Lucy Hale, actrița care interpretează rolul lui Aria în popularul serial "Pretty Little Liars" a lansat videoclipul single-ului de debut, "You Sound Good to Me".
Secvență videoclip Lucy Hale -

Secvență videoclip Lucy Hale - " You Sound Good to Me"

Lucy Hale este fericită că nu trebuie să se mai ascundă în spatele unui personaj și este în sfârșit ea însăși. Aceasta a lansat single-ul de debut "You Sound Good to Me", acompaniat de un videoclip în regia lui Philip Andelman. Genul muzical în care s-a regăsit Hale este un country-pop. Aprecierile nu au întârziat să apară. Kristian Bush de la trupa Sugarland a declarat că muzica ei este melanj interesant între Carrie Underwood și Faith Hill.

Mă simt bine pentru că pot să fiu în sfârșit eu. Nu mai trebuie să mă ascund în spatele unui personaj, a unei garderobe sau a unui scenariu. Sper ca oamenii să mă privească așa cum sunt realitate și nu prin prisma personajelor pe care le joc. Ei trebuie să înțeleagă că apreciez sprijinul pe care mi l-au acordat. Îmi dau încredere în mine. - Lucy Hale.

Tânăra actriță de 24 de ani a devenit cunoscută datorită rolului interpretat în serialul "Pretty Little Liars" - Aria Montgomery. Însă, pasiunea pentru actorie a venit întâmplător, prima sa iubire fiind muzica. În prezent, aceasta lucrează la albumul de debut, pe care vrea să-l lanseze în decursul acestui an.

Fiind o persoană creativă mereu am căutat provocători. Interesul pentru actorie a apărut în timp. Respect oamenii care își asumă riscuri în viață, care se diferențiază de majoritate, dar care rămân fideli propriei personalități - Lucy Hale.

VIDEOCLIP: Lucy Hale - "You Sound Good to Me"

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adele a stabilit un nou record

Adele a stabilit un record în materie de vânzări digitale. Albumul "21", lansat în 2011, a devenit primul disc ce...

Închide