Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Loredana pleacă în turneu în România și Republica Moldova

Loredana pregătește pentru primăvara acestui an un nou turneu național de amploare și o serie de concerte în Republica Moldova.

Loredana in concert la Sala Palatului pe 23 octombrie 2013

De-abia aștept să pornim cu spectacolul "Magic" în toată țara și în Republica Moldova, la Chișinău! Îi aștept pe toți fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experiență unică și irepetabilă! Pe curând, cu dragoste!, a spus Loredana.

Ca urmare a succesului pe care l-au înregistrat concertele "Magic" din noiembrie de la Sala Palatului, Loredana va porni în martie într-un turneu de amploare prin Romania și Republica Moldova. Cântăreața promite show-uri incendiare în Constanța, Galați, Pitești, Chișinău, Iași, Botoșani, Suceava, Onești, Bacău, Brașov, Ploiești, Târgu Mureș, Cluj, Oradea, Timișoara și Deva. Datele urmează să fie anunțate până la sfârșitul săptămânii. Astfel, fanii Loredanei care nu au putut participa la concertele din noiembrie de la București au acum ocazia să își vadă artista preferată în orașele lor, în spectacole impresionante, cu invitați pe măsură și costume excepționale. Spectacolele de la Sala Palatului totul a fost cu adevărat magice, pline de efecte speciale, decoruri, recuzită, coregrafie și surprize. Printre invitații Loredanei s-au numărat Cornel Ilie (VUNK), Cabron și Tudor Chirilă (VAMA) - Vezi poze de la concert.

Lori le va oferi fanilor mai bine de două ore și jumătate de muzică de toate genurile, de la cea populară sau lăutărească, până la pop, hip hop sau dance. Playlist-ul concertelor va conține cele mai cunoscute hituri ale artistei. Evident, din playlist nu va lipsi noul single "Lumea ta", interpretat împreună cu Carla's Dreams și lansat la sfârșitul lunii decembrie. Colaborarea se bucură și de un videoclip în regia lui Matei Dima, care câștigat un premiu, în cadrul primei ediții de YouTube Music Awards.

La concertele mele din noiembrie, publicul a primit cu multă căldură noul single, "Lumea ta", cântat cu Carla's Dreams, un muzician foarte talentat din Republica Moldova. Mă bucur că am avut ocazia să colaborăm! Videoclipul a fost filmat la temperaturi foarte mici! În ciuda frigului, filmările au decurs excelent! Povestea clipului este despre cum să rămâi copil, despre revoluția inocenței și imaginației într-o lume care a uitat să zâmbească și să se joace, a spus Loredana.

Citește mai multe despre Loredana Groza
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ce trupă rock vrei să concerteze la București în 2014?

Anul 2014 se anunță unul foarte bogat în evenimente iar printre posibilele trupe care ar putea să concerteze în România...

Închide