Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert The 1975 la Summer Well 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Lorde oferă sfaturi tinerilor artiști care vor să se facă auziți

La doar 17 ani, Lorde se află deja în fruntea clasamentelor, având în palmares 4 nominalizări la Premiile Grammy. Recent, tânăra artistă a captat și atenția revistei Rolling Stone, editorii publicației realizând un reportaj amplu despre viața, cariera și pasiunile sale. Află ce sfaturi a oferit Lorde tinerilor artiști aflați la început de carieră.
Lorde

Lorde

Ella Maria Lani Yelich-O'Connor sau Lorde, așa cum i se spune în media, este o tânără adolescentă din Devonport, Noua Zeelandă, care a reușit să semneze un contract cu Universal când avea doar 13 ani.  Nu a știut de la bun început că vrea să facă muzică, însă întotdeauna a fost atrasă de artă. Pe EP-ul de debut "The Love Club", lansat în martie 2013, s-a aflat single-ul devenit hit în 11 țări - "Royals". Piesa a staționat pe prima poziție 9 săptămâni la rând în Billboard Hot 100, fiind nominalizată recent la 3 Premii Grammy în categoriile Best Pop Solo PerformanceSong of the Year și Record of the Year.

Reușind să se facă remarcată în muzică atât de timpuriu, Lorde a devenit un exemplu pentru cei care vor să se afirme în această industrie. Editorii Rolling Stone au exploatat acest subiect, întrebând-o pe tânăra artistă ce sfaturi ar oferi celor aflați la început de drum.

"Dacă vrei ca muzica ta să fie auzită...poți pur și simplu să postezi chestii pe internet, iar oamenii pot iubi ceea ce faci. Cred că industria este mult mai puțin înfricoșătoare decât crede lumea că este. Trebuie doar să intri în acest domeniu având o idee formată despre tine, cine vrei să fii și ce vrei să faci și trebuie să știi cât de cât cum vrei să faci anumite lucruri și să ai numite aspirații. Dacă ai obiective clare și știi exact ce nu vrei să faci, atunci oamenii vor ști la ce să se aștepte de la tine. Și nu vei ajunge niciodată în situația <<Oh, căcat, de ce am facut asta...?  Nu știu, a fost o reclamă la suc>>", spune Lorde râzând.

"Sfatul meu pentru tinerii artiști care-și doresc cu adevărat să facă muzică și să fie în această industrie este să-și petreacă cea mai mare parte a timpului făcând asta. Compuneți atât de multă muzică încât să ajungeți să nu mai aveți prieteni. Descoperiți ce vă place cu adevărat, pentru că dacă ceea ce faceți e cool, restul va veni de la sine. Dacă e suficient de bun, suficient de cool, suficient de plin de emoție, atunci publicul va asculta și oamenii vor ajunge să iubească ceea ce faci. Cam asta e tot."

Mai multe detalii despre viața și începutul de carieră al tinerei Lorde puteți afla din articolul de la JOINewArtist.

Lorde - "Royals"

Citește mai multe despre Lorde
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jared Leto (30 Seconds To Mars), nominalizat la Premiile Oscar 2014

Solistul 30 Seconds To Mars, Jared Leto, este nominalizat la Premiile Oscar 2014 pentru rolul din filmul "Dallas Buyers Club",...

Închide