Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Lily Allen a lansat noul single "Air Balloon" - AUDIO

Lily Allen a lansat cel de-al doilea single ce promovează viitorul album. Piesa se intitulează "Air Balloon" și o puteți asculta pe InfoMusic.

Publicat

pe

Lily Allen - "Air Ballon" single 2014
Lily Allen - "Air Ballon" single 2014

La început de an, Lily Allen prezintă noul single "Air Balloon". Melodia a fost compusă de artistă împreună cu Allen și Shellback, cunoscuți pentru colaborările cu One Direction la "Kiss You", Maroon 5 la "Payphone" și cu Taylor Swift la "I Knew You Were Trouble". Acesta este cel de-al doilea extras de pe noul album, după single-ul "Hard Out Here", în care Lily Allen parodiază cântărețe precum Miley Cyrus, Rihanna și Britney Spears.

După o pauză de 2 ani, artista britanică a anunțat că revine în muzică, în vara lui 2012. De atunci lucrează la cel de-al treilea material de studio alături de producătorul și compozitorul Greg Kurstin. Discul este programat să apară în decursul lui 2014.

Ultimele două albume lansate de artistă -  "Alright, Still" (2006) și "It's Not Me, It's You" (2009) - s-au vândut în peste 5 milioane de exemplare în întreaga lume. Lily Allen este una dintre primele artiste care a devenit cunoscută datorită contului de MySpace. Demo-urile publicate de ea în 2005 au fost atât de populare, încât i-au adus un contract cu casa de discuri Regal Recordings. În 2006 artista lansa deja single-ul de debut "Smile", care devenea rapid hit la nivel mondial. "Smile" a staționat timp de 2 săptămâni în topul clasamentului oficial al single-urilor din Marea Britanie, iar în Statele Unite a primit discul de aur.

AUDIO: Lily Allen - "Air Balloon"

Trending