Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

LED Apple Soundcheck, o nouă categorie de bilete pentru fanii K-pop

LED Apple Soundcheck este o nouă categorie de bilete pentru concertul ce va avea loc pe 15 februarie în Turbohalle. Dacă își vor achiziționa aceste bilete, fanii muzicii K-pop vor avea acces în zona de soundcheck, fiind astfel mult mai aproape de membrii trupei LED Apple.

Publicat

pe

LED Apple

Din dorința de a oferi cât mai multor spectatori o experiență unică la primul show K-Pop din România, organizatorii anunță punerea în vânzare a unei categorii de bilete ce oferă acces la probele de sunet de dinaintea concertului. Biletele LED Apple Soundcheck costă 100 lei și includ accesul la soundcheck și vizionarea spectacolului din sectorul Normal Circle. Accesul la probele de sunet este posibil doar prin intermediul unui astfel de bilet.

Concertul LED Apple este unui dintre cele mai hot evenimente ale începutului de an: biletele din categoria VIP și biletele Golden Circle pentru concertul LED Apple din 15 februarie s-au epuizat cu mai bine de doua luni inaintea datei concertului. În prezent mai sunt în vânzare bilete pentru acces general, la prețul de 50 lei și bilete LED Café, destinate însoțitorilor spectatorilor minori, care costă 20 de lei și permit accesul într-o zonă de tip coffe-lounge. Biletele Led Café nu permit accesul în perimetrul în care se va ține concertul.

Trupa fenomen a scenei K-Pop ajunge la București pe 15 februarie și va concerta la Turbohalle. Pentru show-ul ce îmbină într-o manieră explozivă muzica și coregrafia s-au cumpărat deja bilete din peste 20 de țări. Printre acestea se numără China, Ungaria, Austria, Bulgaria, Croatia, Serbia, Slovenia si Slovacia. Show-ul de la București va fi completat de două trupe de street: DSK si CMZ. Evenimentul este organizat de Kompas Events

Publicul nu este singurul nerăbdator să ia parte la acest concert. Băieții din formație abia așteaptă întâlnirea cu fanii din România.

Led Apple invită fanii la concertul din România

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 15 februarie 2014

LED Apple

Loc
Turbohalle
Comentează

Trending