Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Last Hope din Bulgaria concertează la Metalhead Meeting

Last Hope este prima trupă de deschidere prezentă pe afișul Metalhead Meeting, ce va avea loc pe 7 iunie la Arenele Romane din București. Festivalul îi are ca headlineri pe brazilienii de la Sepultura.

Publicat

pe

Last Hope

Formatia bulgara de hardcore Last Hope este prima trupa de deschidere prezenta pe afisul Metalhead Meeting, ce va avea loc pe 7 iunie la Arenele Romane din București. Festivalul ii are ca headlineri pe brazilienii de la Sepultura, aflați în turneul de promovare al celui mai recent material discografic - “The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart”, lansat anul trecut.

Last Hope este un nume emblematic al scenei hardcore balcanice. De la formare in 1995, Last Hope au consolidat intreaga scena hardcore balcanica, alaturi de nume legendare precum Agnostic Front, Biohazard, Hatebreed sau Suicidal Tendencies. Cel mai recent album poarta numele "More Than Ever" si il are invitat pe Bryan Harris, solistul grupului american Death Before Dishonor.

Grupul bulgar nu este deloc strain in Romania. Trupa a concertat atat pe scene mari (Bestfest, Stufstock, Rockstadt Extreme Fest), cat si la concerte underground de club, oferind printre cele mai brutale si sincere demonstratii de hardcore.

Las Hope - "Alive"

Preț bilet Metalhead Meeting 2014:

Până pe 3 martie 2014:

  •     65 lei Acces General
  •     90 de lei Golden Circle
  •     120 de lei Golden + Meet & Greet cu artistii

Numarul de bilete in Golden Circle (in fata scenei) este limitat la 500 de persoane iar numarul de bilete Meet & Greet cu Golden Inclus este limitat la 30. Toti cumparatorii de bilete Meet & greet primesc automat si un tricou cu editia de anul trecut, Metalhead Meeting 2013. Biletele se pot gasi online exclusiv pe metalhead.ro si iabilet.ro (inclusiv cu plata ramburs sau OP) si in retelele de distributie Eventim, MyTicket, Bilete.ro si Biletoo.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri sâmbătă, 7 iunie 2014

Metalhead Meeting 2014

Loc
Arenele Romane

Trending