Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

LaLa Band susține primul concert pe 2014 la București

Trupa LaLa Band va susține sâmbăta aceasta, pe 1 februarie, primul concert din acest an în Afi Palace Cotroceni din București.

Publicat

pe

Concert Lala Band la Arenele Romane pe 1 iunie 2013
Concert Lala Band la Arenele Romane pe 1 iunie 2013

Cei 13 tineri talentați - Criss și Vlad, Alina și Dorian, Bubu, Sore, Rapha, Alexia, Dima, Ana, Levent, Gabi și Alex - promit un show impresionant, pentru care au repetat intens timp de mai bine de o lună.

LaLa Band va avea și invitați speciali, printre care Miruna Mănescu, David Hences și Miruna Iova, actori în "O nouă viață", noua telenovelă, care reprezintă continuarea serialului "Pariu cu viața".  Acesta va debuta pe 2 februarie la postul Acasă TV. Tinerii artiști au pregătit pentru fanii lor piese din noua producție, dar și hituri deja cunoscute, atât de pe albumele anterioare, cât și de pe cel mai recent material discografic LaLa Band, "LaLa Love Forever", primul album care conține doar piese originale.

De-abia așteptăm să ne reîntâlnim cu fanii noștri! Ca și până acum, le promitem celor care vor veni la concertul de sâmbătă multă muzică bună, suprize și distracție cât cuprinde! Pe scurt, o seară LaLa! , au spus Alina și Dorian.

Concertul va fi 100% live, vom cânta piesele împreună cu band-ul lui Bubu, X-Plod. Bubu a rămas în Romania și nu a plecat încă la Boston, special pentru acest concert. Ca de obicei, vă promitem un show incendiar, cu muzică de calitate și distracție pe cinste. Vă pupăm și vă iubim!, au completat Criss și Vlad.

Concertul "Forever Love" marchează debutul lunii iubirii, pe care fanii LaLa Band îndrăgostiți il vor putea sărbători alături de formație.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 1 februarie 2014

LaLa Band

Loc
AFI Palace Cotroceni

Trending