Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

LaLa Band susține primul concert pe 2014 la București

Trupa LaLa Band va susține sâmbăta aceasta, pe 1 februarie, primul concert din acest an în Afi Palace Cotroceni din București.
Concert Lala Band la Arenele Romane pe 1 iunie 2013

Concert Lala Band la Arenele Romane pe 1 iunie 2013

Cei 13 tineri talentați - Criss și Vlad, Alina și Dorian, Bubu, Sore, Rapha, Alexia, Dima, Ana, Levent, Gabi și Alex - promit un show impresionant, pentru care au repetat intens timp de mai bine de o lună.

LaLa Band va avea și invitați speciali, printre care Miruna Mănescu, David Hences și Miruna Iova, actori în "O nouă viață", noua telenovelă, care reprezintă continuarea serialului "Pariu cu viața".  Acesta va debuta pe 2 februarie la postul Acasă TV. Tinerii artiști au pregătit pentru fanii lor piese din noua producție, dar și hituri deja cunoscute, atât de pe albumele anterioare, cât și de pe cel mai recent material discografic LaLa Band, "LaLa Love Forever", primul album care conține doar piese originale.

De-abia așteptăm să ne reîntâlnim cu fanii noștri! Ca și până acum, le promitem celor care vor veni la concertul de sâmbătă multă muzică bună, suprize și distracție cât cuprinde! Pe scurt, o seară LaLa! , au spus Alina și Dorian.

Concertul va fi 100% live, vom cânta piesele împreună cu band-ul lui Bubu, X-Plod. Bubu a rămas în Romania și nu a plecat încă la Boston, special pentru acest concert. Ca de obicei, vă promitem un show incendiar, cu muzică de calitate și distracție pe cinste. Vă pupăm și vă iubim!, au completat Criss și Vlad.

Concertul "Forever Love" marchează debutul lunii iubirii, pe care fanii LaLa Band îndrăgostiți il vor putea sărbători alături de formație.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lala Band
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Maxim a lansat "Sărutări criminale" - LYRIC VIDEO

Urmărește pe InfoMusic noul lyric video "Sărutări criminale", lansat de Maxim, boybandul lui Adrian Sînă.

Închide