Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Lady Gaga susține că a fost trădată de partenerii săi

Lady Gaga explică într-o scrisoare deschisă de ce videoclipul single-ului "Do What U Want" feat. R. Kelly întârzie să apară. De asemenea, artista vorbește despre problemele pe care le-a întâmpinat cu lansarea albumului "ARTPOP" și susține că a fost trădată de colaboratorii și partenerii săi, care au avut un management neperformant.

Lady Gaga - "ARTPOP" promo image

Lady Gaga a decis să vorbească despre problemele pe care le-a întâmpinat de când a anulat în februarie 2013 turneul "Born This Way" din cauza operației la șold. Într-o scrisoare deschisă, postată pe propria rețea de socializare littlemonsters.com, artista mărturisește că partenerii și colaboratorii care trebuiau să o ajute cu promovarea albumului "ARTPOP" au neglijat starea sa de sănătate și s-au gândit doar la bani. Aceasta susține că a avut parte de un management neperformant, fiind nevoită să se descurce singură cu dificultățile care au apărut în legătură cu "ARTPOP".

Cu toate că nu-i pronunță numele, Lady Gaga face referire la fostul său manager Troy Carter, pe care l-a concediat în noiembrie anul trecut. Troy s-a aflat în spatele artistei încă de la început și a avut un aport imens la succesul lui Lady Gaga. "Am pierdut oamenii dragi din cauza lăcomiei", a spus artista. De asemenea, Lady Gaga a infirmat zvonul potrivit căruia insuccesul albumului "ARTPOP" a adus un deficit de 25 de milioane casei de discuri Interscop. Mai mult, aceasta a precizat că are o relație foarte bună cu cei de la Interscop.

Lady Gaga și R. Kelly - sesiune foto realizată de Terry Richardson

Lady Gaga și R. Kelly - sesiune foto realizată de Terry Richardson

Lansat în noiembrie 2013, "ARTPOP" a debutat pe locul 1 în Marea Britanie, unde a vândut peste 170.000 de exemplare. Tot pe prima poziție s-a clasat și în America, unde a vândut până în prezent peste jumătate de milion de copii. Însă, comparând aceste cifre cu cele înregistrate de albumele precedente în SUA  - "Born This Way" (2011) - peste 2 milioane de copii și "The Fame" (2008) - peste 3 milioane de copii - "ARTPOP" nu a reușit să convingă până acum publicul. Pe de altă parte, "ARTPOP" s-a bucurat în mare parte numai de critici pozitive, ce susțin că este prima artistă care vine cu ceva nou în muzica pop, de la Madonna încoace. Astfel, anul 2014 este unul crucial Lady Gaga, care susține că promovarea albumului "ARTPOP" abia acum începe. În plus, rămâne de văzut cum se va desfășura turneul mondial "ARTPOP Ball Tour".

"Do What U Want" este cel de-al doilea single oficial extras de pe "ARTPOP", iar videoclipul acestuia este regizat de controversatul fotograf Terry Richardson. În plus, Lady Gaga a lansat o variantă specială a piesei în colaborare cu Christina Aguilera și un remix cu Rick Ross.

Lady Gaga feat. Christina Aguilera - "Do What U Want"

Videoclipul piesei "Do What U Want" întârzie, la fel ca și în cazul lui "Applause", din păcate. Mi s-a dat o săptămână să îl gândesc și să îl execut. Este foarte dificil pentru cineva ca mine, care îmi dedic fiecare moment din viață creând lucruri spectaculoase pentru voi. Toate videoclipurile mele de succes au fost planificate într-o perioadă când eram relaxată și creativitatea mea era onorată. Cei care m-au tradat m-au făcut să îmi pierd timpul și sănătatea și m-au lăsat de una singură să rezolv problemele și daunele care au apărut ca rezultat. Milioane de dolari nu sunt de ajuns pentru unii oameni. Ei vor miliarde. Apoi vor trilioane. Eu nu am fost destul pentru unii oameni. Ei au vrut mai mult. Le sunt foarte recunoscătoare fotografilor și designerilor care mi-au fost alături și m-au ajutat să îmi țin fanii informați privind lucrurile care se întâmplă în spatele scenei, dar, din păcate, după operație am fost foarte bolnavă, foarte obosită și foarte tristă ca să mai pot controla problemele de una singură. Casa mea de discuri nu și-a dat seama de aceste lucruri. Următoarele luni vor însemna pentru "ARTPOP" adevăratul său început. Pentru că cei cărora nu le-a păsat de "ARTPOP" sunt acum istorie și visele pe care le am pot fi duse acum la îndeplinire. Vă rog să mă iertați că nu am prevăzut aceste fapte, niciodata nu am crezut că după atâția ani de muncă, cei pe care îi credeam prieteni și parteneri vor ajunge să le pese atât de puțin de mine într-un moment în care aveam cea mai mare nevoie de ei. Dați-mi o șansă să vă arăt arta din jurul vostru. Deschideți-vă din nou inima în fața mea în așa fel încât să fiu capabilă să vă arăt bucuria de a fi împreună prin intermediul talentelor noastre, de a fi mai puternici împreună. Lăsați-mă să fiu pentru voi zeița care știu că sunt cu adevărat, lasați-mă să vă arăt viziunile care au fost în mintea mea în ultimii doi ani. Vă iubesc. Iertați-mă, monstruleților. Iartă-mă, ARTPOP. Sunteți întreaga mea lume - Scrisoare deschisă postată de Lady Gaga.

Citește mai multe despre Lady Gaga
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision 2014: Ștefan Stan se înscrie cu piesa "Breathe" - AUDIO

Ștefan Stan, câștigătorul primei ediții a emisiunii-concurs "Vocea României", se va înscrie la Eurovision România 2014 cu piesa "Breathe". Melodia...

Închide